Συχνές Ερωτήσεις

Βεβαίως! Οι γάμοι που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, είτε θρησκευτικοί είτε πολιτικοί είναι έγκυροι διεθνώς. Θα σας καθοδηγήσουμε σε όλη την απαιτούμενη διαδικασία καθώς και για το τι έγγραφα χρειάζονται προκειμένου να εκδοθεί η άδεια γάμου. Καθώς οι λεπτομέρειες αλλά και η νομοθεσία διαφέρουν από χώρα σε χώρα, θα σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα έτσι ώστε όχι μόνο να απαλλαγείτε από το άγχος αλλά και από την χρονοβόρα και γραφειοκρατική διαδικασία που απαιτείται.

Το κόστος οργάνωσης ενός γάμου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως τον τύπο των υπηρεσιών που θα χρειαστείτε (πλήρης οργάνωση ή οργάνωση μερικών σημείων), πόσο στενά θα θέλετε να συνεργάζεστε με την οργανώτρια και πόσα άτομα από την ομάδα μας θα απασχοληθούν στη διεκπεραίωση της εκδήλωσής σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στην παρακάτω διεύθυνση reception@styleconcept.gr περιγράφοντας συνοπτικά τις ανάγκες της εκδήλωσής σας καθώς και την ημερομηνία, την περιοχή και τον αριθμό των καλεσμένων και θα σας απαντήσουμε εντός λίγων ωρών (Δευτέρα- Παρασκευή).

Όταν λέμε ότι οργανώνουμε έναν γάμο σημαίνει ότι ασχολούμαστε με όλες τις πρακτικές ενέργειες που κάνει μια εκδήλωση να λειτουργήσει καλά και σωστά ενώ όταν ασχολούμαστε με την διακόσμηση εννοούμε ότι αναλαμβάνουμε το κομμάτι που αφορά στην εμφάνιση της εκδήλωσης, σε ένα αποτέλεσμα που είναι μοναδικό και εξαιρετικό.

Για παράδειγμα, η δουλειά μας στο οργανωτικό κομμάτι περιλαμβάνει το να βρούμε λύσεις σε διάφορα θέματα, να δημιουργήσουμε το χρονοδιάγραμμα ροής της εκδήλωσης τόσο για το μυστήριο όσο και για την εκδήλωση, να επιβεβαιώσουμε με όλους τους προμηθευτές ότι θα έρθουν στην ώρα τους και θα παρέχουν ότι έχει συμφωνηθεί, ότι τα λουλούδια θα παραδοθούν φρέσκα ενώ η δουλειά μας σχετικά με το διακοσμητικό μέρος έχει να κάνει με το να δημιουργήσουμε καταρχήν το concept της εκδήλωσης, να βρούμε υλικά και στοιχεία που θα αναδείξουν το ύφος της εκδήλωσης, να προσθέσουμε ιδιαίτερα λινά, ποτήρια, πιάτα, φωτιστικά, καρέκλες και τραπέζια που θα συνδυαστούν αρμονικά με τα χρώματα και το ύφος των προσκλητηρίων, των λουλουδιών και των χρωμάτων μας, να δουλέψουμε με τον φωτισμό και να συνθέσουμε τη συνολική εικόνα. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που θα μπορούσαν να δώσουν μια γενική περιγραφή για τα καθήκοντά μας ως διακοσμητές και την επιμέλειά μας σε κάθε λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να γίνει το event μοναδικό και ανεπανάληπτο.

Συχνά θα ακούσετε να αναφέρεται ο όρος Event Design αντί για Διακόσμηση. Το event design είναι μια πιο ολοκληρωμένη έννοια που περιλαμβάνει διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, διακοσμητικές παρεμβάσεις σε διάφορα επίπεδα, πιο απαιτητικές συνθέσεις και πιο σημαντική εργασία πάνω στο δημιουργικό κομμάτι της εκδήλωσης έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο πλούσιο, πιο γεμάτο και πιο εντυπωσιακό.

Στις υπηρεσίες πλήρους wedding planning που παρέχουμε συμπεριλαμβάνεται και το event design, ενώ στις υπόλοιπες υπηρεσίες κάνουμε διακοσμητικές προτάσεις μαζί με το event management.

Για εμάς στην Style Concept, η οργάνωση ενός γάμου αποτελεί μια εμπειρία υπέροχη και δημιουργική για το ζευγάρι τόσο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών όσο και στο τελικό αποτέλεσμα, το οποίο επιδιώκουμε να είναι ονειρεμένο, ξεχωριστό, με προσεγμένη αισθητική και κυρίως να αντιπροσωπεύει 100% τις προσωπικότητες και τις αξίες του ζευγαριού. Λειτουργούμε από το 2005, επομένως μια εμπειρία 15 ετών είναι στη διάθεσή των πελατών μας και λειτουργεί προς όφελός τους.

Απευθυνόμαστε σε κοινό που εκτιμά την ποιοτική πλευρά της ζωής, τις μικρές πολυτελείς απολαύσεις, έχει άποψη για τη μόδα, ταξιδεύει, ασχολείται με την τεχνολογία και είναι λάτρης της υψηλής αισθητικής. Το ύφος που μας χαρακτηρίζει καλύτερα είναι το κομψό και επίκαιρο με ιδιαίτερες, προσωποποιημένες λεπτομέρειες για τις οποίες παίρνουμε έμπνευση από τους ίδιους τους πελάτες μας, το προσωπικό τους στυλ, τις συνήθειές τους και τον τρόπο ζωής τους.
Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες, στις τάσεις της μόδας και η δημιουργικότητά μας δεν σταματά ποτέ. Η δημιουργική ομάδα μας κάθε φορά βάζει τα δυνατά της για να δημιουργήσει ένα καινούργιο concept, το οποίο θα ταιριάξει με το ύφος που αποζητάτε και πάντα με premium υπηρεσίες.

Είτε πρόκειται για έναν γάμο επίσημο, πολυτελή, ρομαντικό, boho ή ανέμελο σε ελληνικό νησί, λατρεύουμε να προσθέτουμε μικρές ασυνήθιστες λεπτομέρειες, οι οποίες κάνουν όλη τη διαφορά στο αποτέλεσμα και στις πολύτιμες αναμνήσεις που διαρκούν για μια ζωή.

Φυσικά! Θα χαρούμε πολύ κι εμείς να σας συναντήσουμε και να συζητήσουμε μαζί σας για το ύφος του γάμου που ονειρεύεστε, την ημερομηνία, την τοποθεσία, το ύφος που αποζητάτε, τον αριθμό των καλεσμένων, αυτά που σας αρέσουν και βεβαίως το budget σας. Καθώς θα περάσουμε αρκετό χρόνο μαζί μέχρι το γάμο σας, είναι σημαντικό να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Κατά τη διάρκεια της πρώτης μας συνάντησης, θα έχουμε την ευκαιρία να σας εξηγήσουμε τη διαδικασία της συνεργασίας μας, τι προσφέρουμε και την αμοιβή μας. Σημειώστε ότι η πρώτη μας συνάντηση έχει σαν σκοπό να γνωριστούμε και όχι να απαντήσουμε σε θέματα που αφορούν την συγκεκριμένη εκδήλωση όπως η επιλογή του κατάλληλου χώρου, η εκτίμηση κόστους, προτάσεις συνεργατών κ.οκ.

Συνήθως για την πρώτη μας συνάντηση χρησιμοποιούμε το Skype ή μπορούμε να κλείσουμε ένα τηλεφωνικό ραντεβού ή ένα ραντεβού στον χώρο μας

Μόλις μας ενημερώσετε ότι θέλετε να προχωρήσουμε μαζί για την οργάνωση της εκδήλωσής σας, σας στέλνουμε το συμφωνητικό για να το μελετήσετε. Στο συμφωνητικό θα πρέπει να αναφέρονται οι πληροφορίες της εκδήλωσης, τα προσωπικά σας στοιχεία, ΑΦΜ,  στοιχεία επικοινωνίας καθώς και όλες οι υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε αναλυτικά. Αφού διαβάσετε τις λεπτομέρειες προσεκτικά, θα πρέπει να μας επιστρέψετε το συμφωνητικό με email, υπογεγραμμένο σε κάθε σελίδα χωριστά για να το καταχωρήσουμε στα αρχεία μας, μαζί με την απόδειξη κατάθεσης της προκαταβολής για την ισχύ της συμφωνίας μας.
Οι όροι πληρωμής είναι 50% με την επιβεβαίωση της κράτησης, 25% στο ενδιάμεσο διάστημα και εξόφληση 25% 2 εβδομάδες πριν από την εκδήλωση.

Το συμφωνητικό αφορά αποκλειστικά στις υπηρεσίες μας και όχι σε οποιαδήποτε αμοιβή άλλου προμηθευτή, υλικών ή όποιων παραγγελιών. Οποιαδήποτε άλλη προσφορά θα ακολουθήσει ξεχωριστά.

Βεβαίως! Αν και εδρεύουμε στην Αθήνα, στα Νότια Προάστεια, καλύπτουμε γάμους και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση σε όλη την Ελλάδα. Με χαρά θα βρεθούμε μαζί σας για να πλαισιώσουμε την εκδήλωσή σας είτε πρόκειται για κάποιο ελληνικό νησί, είτε για κάποια περιοχή της Πελοποννήσου είτε για τον προορισμό που θα μας αναθέσετε.

Η απάντηση είναι, ναι!

Οι ρόλοι ενός υπεύθυνου χώρου και ενός planner είναι τελείως διαφορετικοί όπως και οι αρμοδιότητές τους. Οι αρμοδιότητες ενός υπεύθυνου χώρου αφορούν στο να σας ξεναγήσει στον χώρο της δεξίωσης, να σας βοηθήσει να επιλέξετε το μενού, να φροντίσει να στρωθούν τα τραπέζια και να είναι το προσωπικό του χώρου σε ετοιμότητα. Ο υπεύθυνος του χώρου δεν αναλαμβάνει να συντονίσει τους άλλους προμηθευτές, να ελέγξει αν όλα έχουν τοποθετηθεί σωστά, να ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες ή να συνδυάσει ενέργειες που αφορούν άλλους τομείς πέρα από το know-how του δικού του λειτουργικού. Ένας οργανωτής δεν περιορίζεται μόνο στα δρώμενα της ημέρας του γάμου αλλά έχει δουλέψει για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης μήνες πριν, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα όλες τις λεπτομέρειες και κυρίως έχει γνωριστεί καλά με το ζευγάρι, έχει καταλάβει τις ανάγκες τους και το στυλ τους ώστε να μπορεί να προβάλλει την προσωπικότητά τους και να κάνει την ημέρα του γάμου τους μοναδική και ξεχωριστή. Η οργάνωση ενός γάμου απαιτεί multi task ενέργειες και γνώση, τις οποίες μόνο ένας επαγγελματίας wedding planner μπορεί να αναλάβει από την αρχή έως το τέλος. Πρόκειται αναμφίβολα για μια επένδυση που αξίζει να κάνει κάποιος για να αναδείξει και να απολαύσει αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής του.

Οι γάμοι είναι η πλευρά των εκδηλώσεων που ειδικευόμαστε αλλά δεν είναι οι μόνες εκδηλώσεις που οργανώνουμε, σχεδιάζουμε, διακοσμούμε και συντονίζουμε. Έχουμε πολύτιμη εμπειρία στην οργάνωση βαπτίσεων, παιδικών εκδηλώσεων, εταιρικών events είτε πρόκειται για επετειακή εκδήλωση είτε για την ανακοίνωση μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή επιτυχίας, είτε για την παρουσίαση ενός νέου προιόντος είτε για την διακόσμηση ενός επαγγελματικού χώρου. Είμαστε πάντα δημιουργικοί και παρουσιάζουμε αποτέλεσμα που αφορά τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά παραδίδοντας εντός χρόνου και budget.

Βραβεία & Αναφορές