Χώροι Εκδηλώσεων

Οι χώροι εκδηλώσεων που σας προτείνουμε

Εύρεση Τοποθεσίας και Χώρου Εκδήλωσης

Η επιλογή της τοποθεσίας και του σωστού χώρου που θα φιλοξενήσει την εκδήλωσή σας είναι από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε ξεκινώντας την οργάνωση της εκδήλωσης. Το περιβάλλον του χώρου λειτουργεί ως καμβάς τόσο για το στυλιστικό αποτέλεσμα όσο και για τις λειτουργικές λεπτομέρειες ροής της ημέρας του γάμου, της βάπτισης ή της επαγγελματικής σας εκδήλωσης.

Γνωρίζουμε καλά ότι οι επιλογές είναι πολυάριθμες αλλά δεν είναι όλες κατάλληλες για όλες τις περιστάσεις. Μέσα από τη πολυετή εμπειρία μας και τις πανέμορφες και πετυχημένες εκδηλώσεις που έχουμε αναλάβει, έχουμε ξεχωρίσει υπέροχους χώρους στην Αττική, στο κέντρο της Αθήνας, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, στα ελληνικά νησιά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας που σας προτείνουμε για το εξαιρετικό περιβάλλον τους, τη σταθερή ποιότητά τους και την επαγγελματική συνεργασία τους.

Αττική | Αθήνα κέντρο | Αθηναϊκή Ριβιέρα

Ελληνικά Νησιά | Πελοπόννησος

Γιατί η Επιλογή Χώρου είναι Σημαντική για την Εκδήλωση;

Η ημέρα του γάμου, της βάπτισης και οποιουδήποτε άλλου event είναι έκφραση χαράς, φιλοξενίας και επικοινωνίας. Σημαίνει ότι κάποιος θέλει να μοιραστεί σημαντικές προσωπικές ή επαγγελματικές στιγμές του όπως το νέο του ξεκίνημα ζωής, το μυστήριο του παιδιού του, το έτος που προσθέτει στην ηλικία του ή την επαγγελματική του επιτυχία του με πρόσωπα που αγαπά, που σκέφτεται, που συναναστρέφεται καθημερινά ή που θέλει να ξαναδεί μετά από καιρό. Ο στόχος για το  καλύτερο είναι αδιαπραγμάτευτος και ο τρόπος για την άριστη έκβαση της εκδήλωσης είναι να έχουν οργανωθεί όλα σωστά και σε κάθε λεπτομέρεια εκ των προτέρων. Η επιλογή του κατάλληλου χώρου για την εκάστοτε δεξίωση είναι σημαντικός γιατί αποτελεί το περιβάλλον που θα αναδείξει τα όμορφα στοιχεία που συνθέτουν όλο το πάζλ. Είναι απαραίτητο να εκφράζει και να αντιπροσωπεύει το ζευγάρι ή τον οικοδεσπότη τόσο σε άποψη αισθητικής όσο και σε θέματα catering, service αλλά και άλλων πρακτικών ζητημάτων όπως η εύκολη προσέγγιση, το parking, οι χώροι υποδοχής, η καθαριότητα, το αν υπάρχει δέσμευση στη ώρα λειτουργίας της μουσικής, στο χρονικό όριο λήξης της εκδήλωσης κ.α.

Οι χώροι που έχουμε επιλέξει είναι resorts, κτήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, βίλλες και οργανωμένοι χώροι εκδηλώσεων που τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις με επαγγελματισμό και συνέπεια, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία του event. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τις φωτογραφίες που προβάλλουμε στο website μας και στις σελίδες μας στα social media και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή.