Υπηρεσίες Οργάνωσης Γάμου

Για εμάς στην Style Concept, η οργάνωση ενός γάμου αποτελεί μια εμπειρία υπέροχη και δημιουργική για το ζευγάρι...

...τόσο κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών όσο και στο τελικό αποτέλεσμα, το οποίο επιδιώκουμε να είναι ονειρεμένο, ξεχωριστό, με προσεγμένη αισθητική και κυρίως να αντιπροσωπεύει 100% τις προσωπικότητες και τις αξίες του ζευγαριού.

1. Destination Γάμοι & Microweddings στην Ελλάδα

Οι destination γάμοι στην Ελλάδα είναι η ειδικότητά μας. Κατανοούμε τις ανάγκες ενός event που είτε οργανώνεται εξ αποστάσεως από το εξωτερικό είτε στην Ελλάδα αλλά σε έναν διαφορετικό προορισμό όπως τα Ελληνικά νησιά και η Πελοπόννησος και έχοντας μεγάλη εμπειρία σε αυτό, προσφέρουμε λύσεις και προτάσεις πάνω σε όλο το φάσμα της οργάνωσης.

Καθώς τα μέτρα της πανδημίας έχουν επιφέρει αλλαγές στον μέγιστο αριθμό καλεσμένων σε μια εκδήλωση, έχουμε αναπτύξει πλέον και το κομμάτι για Microweddings, δηλ. για μικρούς γάμους των 50 ατόμων και κάτω. Πρόκειται για εκδηλώσεις που δεν διαφέρουν πολύ από έναν γάμο μεγάλου μεγέθους όσον αφορά στην οργάνωση του μυστηρίου, τον στολισμό, την τούρτα και τον πρώτο χορό, το δείπνο, τη μουσική και τη φωτογράφηση απλά είναι μελετημένες με τρόπο κατάλληλο για μικρότερο αριθμό καλεσμένων.

Αναφορικά με τον Covid19, η υγιεινή και η ασφάλεια τόσο του προσωπικού όσο και των καλεσμένων είναι για εμάς προτεραιότητα, γι’ αυτό και τηρούμε με προσοχή τα πρωτόκολλα υγιεινής που περιλαμβάνουν μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά, σέρβις φαγητού και ποτών και ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις και τις κυβερνητικές αποφάσεις.

Τα πολυάριθμα και εξαιρετικά reviews ζευγαριών από την Ελλάδα και το εξωτερικό που μας έχουν εμπιστευτεί, αποδεικνύουν ότι τόσο οι ίδιοι όσο και οι καλεσμένοι τους βίωσαν την ημέρα του γάμου τους ως μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις.

2. Εύρεση Χώρου

Η επιλογή του χώρου που θα διεξαχθεί το μυστήριο και η δεξίωση του γάμου είναι πρωταρχική ενέργεια στην οργάνωση της εκδήλωσης. Σύμφωνα με την τοποθεσία, τις ιδιαιτερότητες του χώρου και το ύφος του περιβάλλοντος θα καθοριστούν πολλές από τις μετέπειτα λεπτομέρειες και οπωσδήποτε ο σχεδιασμός της διακόσμησης και της ροής της εκδήλωσης.

Δραστηριοποιούμαστε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, στο κέντρο της Αθήνας, στα ελληνικά νησιά και στην Πελοπόννησο.

3. Τελετή & Άδεια Γάμου

Είτε πρόκειται για θρησκευτικό είτε για πολιτικό γάμο, θα σας βοηθήσουμε στη διαδικασία έκδοσης της άδειας γάμου, καθοδηγώντας σας ώστε να συγκεντρώσετε τα απαραίτητα έγγραφα και να κάνετε τις απαιτούμενες ενέργειες εύκολα και μεθοδικά.

4. Προτάσεις Συνεργατών

Οι επαγγελματίες που θα πλαισιώσουν την εκδήλωσή σας παίζουν μεγάλο ρόλο στην επιτυχία αυτής.

Μέσα από τις επαφές μας με τους καλύτερους και πλέον αξιόπιστους επαγγελματίες του χώρου, θα σας προτείνουμε αυτούς που ταιριάζουν στην προσωπικότητά σας, στο ύφος, τις απαιτήσεις και το budget της εκδήλωσής σας.

5. Conceptualization & Event Design

Ο σχεδιασμός της εκδήλωσης είναι πιθανόν το πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό μέρος όλης της οργανωτικής διαδικασίας. Δημιουργούμε μια μελέτη της εκδήλωσης που καλύπτει τα πάντα από λουλούδια, έπιπλα, τραπεζομάντηλα, ποτήρια και μαχαιροπήρουνα, φωτισμό, happenings, photo booth και ειδικές κατασκευές μέχρι προσκλητήρια, εκτυπώσεις, μπομπονιέρες και διακοσμητικές λεπτομέρειες έτσι ώστε όλα να εναρμονίζονται στο concept, στα χρώματα, στα υλικά και στην ατμόσφαιρα που αποζητάμε.

Οι υπηρεσίες μας δεν μένουν μόνο στο να δημιουργήσουμε τα σχέδια, να οργανώσουμε το τεχνικό μέρος και να παραδώσουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα αλλά επιδιώκουμε να προσφέρουμε μια μοναδική, αξέχαστη και ανεπανάληπτη εμπειρία στο ζευγάρι, στους γονείς και σε όλους τους καλεσμένους.

6. Επισκέψεις & Συναντήσεις

Κατά τη διάρκεια οργάνωσης της εκδήλωσής σας, θα προγραμματίσουμε επισκέψεις σε χώρους καθώς και συναντήσεις με επαγγελματίες που σας ενδιαφέρουν.

Με αυτό τον τρόπο, θα γνωρίσετε τους χώρους που θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο και η δεξίωση και θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε εικόνα της ημέρας του γάμου και της δημιουργικής ομάδας που θα πλαισιώσει την εκδήλωση ώστε να είστε σίγουροι για τα βήματα που θα ακολουθήσουμε και για το αποτέλεσμα.

7. Προσκλητήρια, Μπομπονιέρες & Λεπτομέρειες

Ο γάμος σας είναι η τέλεια ευκαιρία να αναδείξετε το προσωπικό σας γούστο.

Τα προσκλητήρια αποτελούν την πρώτη εντύπωση στο κάλεσμα καθώς λαμβάνοντάς τα, οι καλεσμένοι σχηματίζουν εικόνα για το ύφος της εκδήλωσης που θα παραβρεθούν.

Οι μπομπονιέρες ως αναμνηστικό σήμα κατατεθέν του γάμου αλλά και τα εκτυπωμένα μενού, οι ευχαριστήριες κάρτες, αρίθμηση των τραπεζιών και οποιαδήποτε προσωποποιημένη λεπτομέρεια είναι όλα σημαντικά και θα σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε το στυλ που σας αντιπροσωπεύει.

8. Catering & Bar Services

Σε κάθε γάμο στην Ελλάδα, το φαγητό και το ποτό είναι πολύ σημαντικά στοιχεία για την επιτυχία της εκδήλωσης.

Θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο σερβιριζόμενο μενού ή μπουφέ που ταιριάζει στο ύφος της εκδήλωσής σας, λαμβάνοντας υπόψη τις γαστρονομικές προτιμήσεις σας, τυχόν αλλεργίες και παιδικά πιάτα.

Για το μπαρ, θα σας βοηθήσουμε να διαλέξετε τα signature cocktails σας και τα ποτά για όλη τη διάρκεια ενός φανταστικού πάρτυ.

9. Μετακίνηση & Λίστες Καλεσμένων

Οι προτάσεις μας για το νυφικό αυτοκίνητο αλλά και για τη μετακίνηση των καλεσμένων από την εκκλησία στον χώρο της δεξίωσης με πιθανή επιστροφή στο ξενοδοχείο τους το βράδυ καθώς και ο προγραμματισμός των δρομολογίων που θα αναλάβουμε, θα προσφέρουν μια πρώτης τάξεως υπηρεσία σε εσάς και στους καλεσμένους σας.

Θα σας βοηθήσουμε επίσης με τη διαχείριση της λίστας των καλεσμένων σας και στο πλάνο του χώρου ώστε να είναι όλα πανέτοιμα για την μεγάλη ημέρα.

10. Timeline & Vendors Follow Up

Λίγες εβδομάδες πριν από την εκδήλωση, οριστικοποιούμε το χρονοδιάγραμμα της ημέρας του γάμου και συζητάμε μαζί σας για τυχόν αλλαγές.

Φροντίζουμε να ετοιμάσουμε εξειδικευμένα χρονοδιαγράμματα για τον κάθε συνεργάτη με τις αρμοδιότητες που έχει έτσι ώστε να είναι όλοι σωστά ενημερωμένοι και να λειτουργήσουν μαζί σαν μια δεμένη ομάδα, συμβάλλοντας στην απόλυτη επιτυχία του event.

11. Wedding Day Coordination

Η ημέρα του γάμου σας είναι μοναδική και σας αξίζει να την απολαύσετε με ηρεμία και με την καλύτερη διάθεση μαζί με την οικογένεια και τους κοντινούς σας ανθρώπους.

Με την ομάδα μας στο πλευρό σας, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο παρά το να είστε έτοιμοι για να παραβρεθείτε στο γάμο σας.

Εμείς θα φροντίσουμε για όλα τα υπόλοιπα, ώστε να είναι οργανωμένα και απόλυτα συντονισμένα σε κάθε λεπτομέρεια και ως προς το πρόγραμμα ροής της εκδήλωσης.

Ο στόχος μας είναι σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία έτσι ώστε να θυμάστε πάντα με χαρά την σπουδαία αυτή μέρα!

Γιατί να Επιλέξω την Style Concept;

  • Έχουμε πολύτιμη εμπειρία από το 2005, άριστη γνώση του χώρου και γνωριμίες με τους καλύτερους επαγγελματίες, όλα τα οποία λειτουργούν προς όφελος των πελατών μας ώστε να τους παρέχουμε υπηρεσίες επιπέδου και αντάξιες σε ένα τόσο σπουδαίο γεγονός όσο ο γάμος τους.
  • Παρέχουμε certified wedding planning υπηρεσίες με δομημένο πρόγραμμα εξέλιξης των ενεργειών και συνεργασία one-to-one.
  • Μας αρέσουν οι νέες ιδέες και τις υλοποιούμε δημιουργώντας σκηνικά που δεν επαναλαμβάνονται. Σχεδιάζουμε, προτείνουμε και διακοσμούμε τον χώρο του μυστηρίου και της δεξίωσης παίρνοντας έμπνευση από εσάς και εστιάζοντας αποκλειστικά σε εσάς με tailor made προτάσεις.
  • Πραγματοποιούμε το όνειρο για την ημέρα του γάμου σας αξιοποιώντας στο μέγιστο τον χρόνο σας και το budget σας.

Προσφέρουμε υπηρεσίες που προσαρμόζονται πάνω στις ανάγκες σας και στα ζητούμενά σας. Παράγοντες όπως ο αριθμός των καλεσμένων, η τοποθεσία, οι απαιτήσεις της εκδήλωσης και το μέγεθος της παραγωγής καθορίζουν επίσης τον αριθμό των συντονιστών για την ημέρα της εκδήλωσής σας.

Credits για το φωτογραφικό υλικό με αλφαβητική σειρά στους George Michalas, George Pahountis, Wedtime Stories.