Βάπτιση, Γάμος

Πείτε ‘Ναι’ Στη Θεματική Εκδήλωση!

Η τάση των θεματικών εκδηλώσεων- είτε πρόκειται για γάμο, είτε για βάπτιση είτε ακόμα και για εταιρική εκδήλωση- έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια από το εξωτερικό και βεβαίως, όπως κάθε τι νέο και ενδιαφέρον, έχει φτάσει και στην Ελλάδα και μάλιστα με θερμή υποδοχή και αποδοχή. Πρόκειται για την τάση του να βασίζεται η αισθητική προσέγγιση του μυστηρίου και της δεξίωσης σε μια θεματική ιδέα που ακολουθείται στο μεγαλύτερο μέρος και σε όποια δυνατή λεπτομέρεια. Μια δημοφιλής επιλογή για όλα τα ζευγάρια που επιθυμούν να ορίσουν ένα στοιχείο που συμβολίζει κάτι σημαντικό για αυτούς ως πηγή έμπνευσης ώστε να προσδώσουν μια ιδιαίτερη νότα στον γάμο τους ή στη βάπτιση του παιδιού τους και κυρίως, μια εντελώς προσωπική ταυτότητα τόσο στη διακόσμηση της εκδήλωσης όσο και σε όλο το event.

Γύρω από ποιους άξονες μπορεί να οργανωθεί ένας θεματικός γάμος ή μια θεματική βάπτιση;

  • Γύρω από ένα χρώμα: δώστε έμπνευση για το dress code των καλεσμένων σας, επιλέξτε διακόσμηση, τραπεζομάντηλα, σουπλά, κορδέλες, αξεσουάρ και λουλούδια με βάση την αγαπημένη σας απόχρωση και γιορτάστε την ξεχωριστή αυτή ημέρα με απόλυτη αρμονία!
  • Γύρω από μια αισθητική τάση: εκτονώστε όλα τα ρομαντικά σας απωθημένα με έναν ρετρό-vintage γάμο με concept την αγαπημένη σας δεκαετία, με έναν ρουστίκ γάμο όπου θα γίνει μια καλή αφορμή για απόδραση στην εξοχή ή με μια minimal και μοντέρνα βάπτιση που θα εντυπωσιάσει με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της.
  • Μια προσωπική στάση ζωής: αξιοποιήστε την εκδήλωσή σας για να μοιραστείτε μια σημαντική πεποίθηση ή ένα hobby που σας εκφράζει. Για παράδειγμα, τι πιο συνεπές από μια εκδήλωση με οικολογικά υλικά και ανακυκλώσιμα στοιχεία για ένα ζευγάρι με οικολογική ευαισθητοποίηση ή έναν γάμο με ναυτικούς κόμπους και θαλασσινά στοιχεία για ένα ζευγάρι ιστιοπλόων;
  • Γύρω από μια τοποθεσία: ένας θαλασσινός ή νησιώτικος γάμος στην Ελλάδα είναι το απόλυτο must αν παντρεύεστε καλοκαίρι ή φθινόπωρο και θέλετε να συνδυάσετε το μυστήριο με τον μήνα του μέλιτος αλλά και τις διακοπές των φίλων σας. Ένας γάμος στο βουνό μπορεί επίσης να γίνει η ιδανική συνθήκη για ένα απολαυστικό τριήμερο για τους λάτρεις της φύσης και του καθαρού αέρα. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση της βάπτισης, όπου οι καλεσμένοι θα δουν το κάλεσμα σαν μια ευκαιρία για να αποδράσουν και να ευχαριστηθούν μαζί σας!
  • Γύρω από μια ταινία, ένα παραμύθι, ένα τραγούδι: αφήστε τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει και ζήστε αυτήν την ξεχωριστή ημέρα σαν πρωταγωνιστές σε μια ιστορία μοναδική. Φτιάξτε προσκλητήρια που θα μοιάζουν με εισιτήρια θεάματος, ένα μικρό βιβλιαράκι με ένα παιχνιδιάρικο κάλεσμα για τη βάπτιση, δημιουργείστε ευφάνταστα σκηνικά που να ενισχύουν το θεματικό concept, διοργανώστε διαγωνισμούς καραόκε αλλά και happenings γύρω από την ίδια θεματολογία. Δείτε την εκδήλωσή σας ως αφορμή για παιχνίδι και διασκέδαση με συμμετέχοντες τους καλεσμένους σας και θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα από τη θετική ανταπόκριση!
  • Γύρω από ένα διακοσμητικό θέμα: ο γύρος του κόσμου, το πολύχρωμο τσίρκο, τα ζωάκια του δάσους, οι πεταλούδες, το μάτι για να διώχνει το κακό, η ελιά σαν πρωταγωνίστρια ενός μεσογειακού θέματος, τα δακτυλικά αποτυπώματα του ζευγαριού σε σχήμα καρδιάς, αγαπημένα λουλούδια, εποχιακά φρούτα, αστέρια, δαντέλες και όποιο μοτίβο ή υλικό σας φτιάχνει τη διάθεση ή σημαίνει κάτι για εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Γίνετε δημιουργικοί συνδυάζοντας αγαπημένα χρώματα και στοιχεία και να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι ανεπιτείδευτα εντυπωσιακό!
  • Γύρω από μια εποχή: Χτίστε το concept της εκδήλωσής σας βασισμένο στην ιδιαιτερότητα της εποχής και δημιουργείστε σκηνικά μαγικά και ονειρεμένα που ταιριάζουν σε μια χειμωνιάτικη, Χριστουγεννιάτικη, φθινοπωρινή, ανοιξιάτικη, καλοκαιρινή, θαλασσινή εκδήλωση με το ανάλογο ύφος.

Μια θεματική εκδήλωση, είτε πρόκειται για γάμο είτε για βάπτιση, μπορεί να έχει απαιτήσεις όσον αφορά τη διοργάνωσή του και το στολισμό αλλά είναι εγγύηση για ένα κάλεσμα με πρωτοτυπία, που θα μείνει αξέχαστο.

Εμείς στη Style Concept είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις ιδέες και τα όνειρά σας πραγματικότητα!