Ένας ονειρεμένος κόσμος
για τη βάπτιση!

Ονειρεύεστε μια μοναδική βάπτιση όπου όλα θα είναι μαγικά, ξεχωριστά και παραμυθένια;

Για εμάς στην STYLE CONCEPT βάπτιση σημαίνει χαρά, ανεμελιά και παιχνίδι σε μια γιορτή που συνδυάζει τα παιδικά όνειρα με τις μικρές εκπλήξεις!

Θεματικές Διακοσμήσεις & Ολοκληρωμένες Προτάσεις για τη Βάπτιση

Ένας κόσμος γεμάτος χρώματα και φαντασία ξετυλίγεται μέσα από τις δημιουργίες μας για τη βάπτιση. Συνδυάζουμε σχέδια, υλικά, νέες ιδέες και προσθέτουμε όλα τα μικρά σημαντικά συστατικά για να δημιουργήσουμε τη μαγεία της μοναδικής γιορτής για όλη την οικογένεια και τους καλεσμένους τους!

Κάθε εκδήλωση βάπτισης είναι για εμάς ένα ξεχωριστό project, που δημιουργούμε το θέμα στοχεύοντας σε ένα branded concept.

Είτε πρόκειται για μια οργανωμένη δεξίωση είτε για ένα φιλικό κάλεσμα, η δημιουργική μας επιμέλεια είναι σταθερή και ποιοτική. Σχεδιάζουμε την εκδήλωσή σας με αυθεντικές ιδέες και πρωτότυπες, ολοκληρωμένες προτάσεις με ενιαίο θεματικό χαρακτήρα που ξεχωρίζει.

Η πρώτη εντύπωση ξεκινά από τα προσκλητήρια και ακολουθούν οι μπομπονιέρες, η λαμπάδα και το βαπτιστικό σετ, τα χειροποίητα μαρτυρικά, η διακόσμησης της εκκλησίας και της δεξίωσης.

Λατρεύουμε τους πρωτότυπους συνδυασμούς, τα ιδιαίτερα έπιπλα, τα φρέσκα λουλούδια, τα πρωτότυπα υφάσματα και λινά για την εμφάνιση των τραπεζιών, τις όμορφες συσκευασίες, όλα τα προσωποποιημένα διακοσμητικά στοιχεία που δίνουν την ταυτότητα της εκδήλωσης αλλά και τα παιχνιδιάρικα μπαλόνια.

Δημιουργούμε candy bars, fruit stands & chocolate stations τα οποία στολίζουμε μοναδικά και με απόλυτη φροντίδα, πραγματικά σκηνικά του ονείρου και της φαντασίας.

Εκδηλώσεις & Covid 19

Για εμάς η ασφάλεια τόσο των καλεσμένων όσο και του προσωπικού είναι ύψιστης σημασίας και τηρούμε με κάθε προσοχή όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής για τον Covid19 όπως μάσκες, αποστάσεις, αντισηψία, θερμομέτρηση, σέρβις φαγητού και ποτών. Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και τα κυβερνητικά μέτρα για τον επιτρεπόμενο αριθμό καλεσμένων και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις σας προτείνουμε λύσεις για την διεξαγωγή της βάπτισης.

Στις μπομπονιέρες χρησιμοποιούμε κουφέτα σε αεροστεγείς συσκευασίες από το εργοστάσιο χωρίς φυσική επαφή. Στα candy bars τα γλυκίσματα είναι πλέον συσκευασμένα ένα-ένα και στα lemonade stands προσφέρουμε στον κάθε καλεσμένο ατομική συσκευασία που περιέχει ποτήρι, καλαμάκι και χαρτοπετσέτα. Η υγεία είναι πάνω απ’ όλα και θα σας βοηθήσουμε να πραγματοποιήσετε την εκδήλωσή σας με επιτυχία, με την πιο όμορφη εικόνα και κυρίως με ασφάλεια!

Portfolio Βάπτισης

Για την Ψυχαγωγία των Παιδιών

Για την ψυχαγωγία των παιδιών προτείνουμε γωνιές παιχνιδιού με δράσεις και φουσκωτά παιχνίδια αλλά και προγράμματα με έμπειρους animateurs για ομαδικές δραστηριότητες, αθλήματα, face painting, εργαστήρια κατασκευών, bubble show, μαγικά, καροτσάκια με ποπ κορν και μαλλί της γριάς! Είστε έτοιμοι για απίστευτη διασκέδαση;

Ξεκινώντας από τα πρώτα βήματα της οργάνωσης της εκδήλωσης, θα σας προτείνουμε ότι χρειάζεται για να είναι μοναδική, χαρούμενη κι αξέχαστη παρέχοντας βοήθεια για να επιλεγεί ο κατάλληλος χώρος, να οργανωθεί το σωστό μενού, η μουσική κάλυψη, ο φωτισμός, ο απαραίτητος εξοπλισμός και η κάθε λεπτομέρεια ξεχωριστά.

Εμπνευστείτε από το Portfolio των βαπτίσεων για να ταξιδέψουμε μαζί στο όνειρο!