Οι Αξίες μας

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ακούμε προσεκτικά αυτό που ονειρεύεστε. Σεβόμαστε τις ιδέες σας, τις παραδόσεις σας και τις οικογενειακές σας αξίες. Απαντάμε άμεσα στα ερωτήματά σας και λαμβάνουμε υπ’ όψη τις ανάγκες σας και το όραμα που έχετε για την εκδήλωσή σας.

Σεβόμαστε τον χρόνο σας. Μοιραζόμαστε μαζί σας τη γνώση και την εμπειρία μας και σας παρουσιάζουμε τις πιο επίκαιρες προτάσεις στον σχεδιασμό της εκδήλωσής σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας επιλέξατε και είμαστε στο πλάι σας σε κάθε βήμα. Ανταποκρινόμαστε σε υψηλές απαιτήσεις παρέχοντάς σας υπηρεσίες ανάλογων προδιαγραφών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η οργάνωση ενός γάμου και η μελέτη για τον σχεδιασμό της εκδήλωσης βασίζονται σε συνεργασία που προϋποθέτει ξεκάθαρη και ειλικρινή επικοινωνία. Θα περιμένετε από εμάς να συζητήσουμε μαζί σας για όλα όσα αφορούν την εκδήλωσή σας- πως φαντάζεστε να είναι αυτή η μέρα, ποιο είναι το δικό σας προσωπικό σας στυλ, ποια είναι τα αγαπημένα σας χρώματα, λουλούδια, γεύσεις, μουσική, τι εντυπώσεις θέλετε να αφήσετε στους καλεσμένους, ποια συναισθήματα θα θέλατε να έχετε στο τέλος της βραδιάς.

Με τον σωστό σχεδιασμό θα σας κάνουμε να κάνετε πραγματικότητα αυτά που ονειρεύεστε μέσα στο οικονομικό πλαίσιο που θα συζητήσουμε και θα τηρήσουμε, φροντίζοντας η κάθε λεπτομέρεια να είναι ξεχωριστή και να συμβάλλει σε ένα αποτέλεσμα που θα σας αντιπροσωπεύει 100%.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Ζούμε σε μια εποχή που τα οπτικά ερεθίσματα είναι πολλά και διαρκώς εναλλασσόμενα και γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η συνολικά προσεγμένη εικόνα σε μια πετυχημένη εκδήλωση.

Όλα τα στοιχεία μαζί και το καθένα ξεχωριστά- από τα τραπέζια, τα καθίσματα, τα τραπεζομάντηλα, τα λουλούδια, τις μπομπονιέρες έως τον φωτισμό και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα-  έχουν τη σημασία τους και συνθέτουν το τελικό αποτέλεσμα.

Σχεδιάζουμε με γνώμονα το ζευγάρι και τους οικοδεσπότες αλλά από την οπτική γωνία του καλεσμένου, καθώς θέλουμε να ακούσουμε στο τέλος της βραδιάς πόσο υπέροχα και μοναδικά ήταν όλα!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η ημέρα ενός γάμου πιστεύουμε ότι δεν είναι απλά ένα κάλεσμα σε δείπνο ή σε μια καθιερωμένη δεξίωση.

Για εμάς, η ημέρα του γάμου είναι μια εμπειρία ζωής τόσο για εσάς όσο και για τις οικογένειες και τους καλεσμένους σας. Σκοπός μας είναι όχι μόνο να υλοποιήσουμε αυτά που έχετε σκεφτεί αλλά να σας προτείνουμε και αυτά που δεν γνωρίζετε και που δεν έχετε καν φανταστεί.

Θέλουμε να σας εμπνεύσουμε και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να βιώσετε μια ημέρα μαγευτική, σπουδαία, χαρούμενη κι ονειρεμένη που θα θυμάστε για μια ζωή.

ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μόνο με μια δεμένη και καλά συντονισμένη ομάδα που αποτελείται από ταλαντούχους επαγγελματίες με πάθος για τη δουλειά τους.

Εμπιστευόμαστε τους επιλεγμένους συνεργάτες που σας προτείνουμε για τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, την καλή σχέση ποιότητας-τιμής, τη συνέπεια και την ευγένειά τους γιατί όλα αυτά είναι σημαντικά όταν στοχεύουμε σε μια εκδήλωση πετυχημένη σε κάθε τομέα είτε πρόκειται για γάμο, για βάπτιση, για επέτειο, για πάρτυ ή για εταιρική γιορτή.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Για τους Έλληνες, η φιλοξενία είναι μια έννοια απόλυτα συνδεδεμένη με τον πολιτισμό μας. Θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται ‘σαν το σπίτι τους’ και εμείς στην Style Concept, αυτό το δείχνουμε με κάθε τρόπο στις εκδηλώσεις που αναλαμβάνουμε.

Δημιουργούμε την ατμόσφαιρα για να περάσουν όλοι οι καλεσμένοι καλά, να αισθανθούν όμορφα και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους τιμώντας εσάς που τους καλέσατε. Επιδιώκουμε να ικανοποιήσουμε όλες τις αισθήσεις και να φροντίσουμε την κάθε λεπτομέρεια για εσάς, πάντα με χαμόγελο, δοτικότητα και θετική διάθεση, ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιστάσεις.

Σε Ποιους Απευθυνόμαστε

Αν είστε σε αναζήτηση ενός έμπειρου και δημιουργικού γραφείου με επίκαιρες ιδέες που ξεφεύγουν από τα στερεότυπα αναφορικά με την οργάνωση, τον σχεδιασμό και τον συντονισμό της εκδήλωσης που ονειρεύεστε, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Απευθυνόμαστε σε εσάς που επιθυμείτε προσωποποιημένες προτάσεις design και event management, που αφορούν αποκλειστικά τις δικές σας ανάγκες, όραμα και budget. Όποιο και αν είναι το ύφος που ονειρεύεστε για το γάμο, τη βάπτιση ή τη γιορτή σας, προσωπική ή επαγγελματική- επίσημο, πολυτελές, ρομαντικό, boho, καλοκαιρινό, beach party- σε κάθε περίπτωση θα δημιουργήσουμε το concept και θα προσθέσουμε τις ιδιαίτερες πινελιές σε ένα αποτέλεσμα ξεχωριστό που θα αποτυπώσει τη δική σας προσωπικότητα, lifestyle και αξίες και θα αφήσει σε εσάς και στους καλεσμένους σας τις καλύτερες εντυπώσεις και υπέροχες αναμνήσεις.

Τα ζευγάρια που μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται για την οργάνωση του γάμου τους αγαπούν την τεχνολογία, τα ταξίδια και τα σπορ, τη μόδα και το προσεγμένο ντύσιμο, το καλό φαγητό και τις εξόδους που προσφέρουν εμπειρία και έχουν φιλοδοξίες καριέρας.  Αγαπούν τις νέες τάσεις, παρακολουθούν τα social media, ενημερώνονται για την επικαιρότητα και έχουν χιούμορ. Δίνουν προτεραιότητα στην οικογένεια, στη φιλία, στις ανθρώπινες σχέσεις και δίνουν μεγάλη σημασία στην καλή εξυπηρέτηση και στην φιλοξενία των καλεσμένων τους.

Αν είστε κάπου ανάμεσα, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε μαζί σας για τα σχέδιά σας γύρω από την εκδήλωση που ετοιμάζετε. Στόχος μας είναι όχι μόνο να αναλάβουμε τις πολυάριθμες οργανωτικές λεπτομέρειες και να επιμεληθούμε διακοσμητικά τον χώρο αλλά επίσης να σας παρέχουμε λύσεις και ιδέες και που δεν φαντάζεστε. Θέλουμε να νιώσετε ότι είστε σε καλά χέρια και να απολαύσετε την φανταστική ημέρα της δικής σας γιορτής γνωρίζοντας ότι εμείς θα αναλάβουμε όλες τις λεπτομέρειες με τη μεγαλύτερη επαγγελματική φροντίδα και ταυτόχρονα, ανθρώπινη προσέγγιση.

Θα χαρούμε να σας ακούσουμε...

…και να ξεκινήσουμε σύντομα το υπέροχο ταξίδι της οργάνωσης και του σχεδιασμού ενός υπέροχου event για εσάς, είτε είναι ο γάμος των ονείρων σας, η παραμυθένια βάπτιση του παιδιού σας ή η επαγγελματική σας εκδήλωση!

Επισκεφθείτε τις σελίδες μας στο Instagram, Facebook & Pinterest για μείνετε συντονισμένοι με τα πιο πρόσφατα νέα μας και να εμπνευστείτε.

.