Ανθοστολισμοί, Γάμος

Τι Λουλούδια να Επιλέξω για το Γάμο μου;

Τα λουλούδια αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα στοιχεία ενός γάμου γιατί στολίζουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τον χώρο και ταυτόχρονα αποκαλύπτουν το προσωπικό στυλ του ζευγαριού.

Δώστε σημασία στο χρώμα λουλουδιών που θα διαλέξετε έτσι ώστε να εναρμονίζεται με τα υπόλοιπα στοιχεία του event αλλά και της εποχής. Το λευκό θεωρείται διαχρονικό και κομψό, οι αποχρώσεις του ροζ, σωμόν και μωβ αποπνέουν ρομαντισμό, το κίτρινο και το σιέλ είναι ιδανικά για ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς γάμους, τα γήινα χρώματα του πορτοκαλί και του καφέ ταιριάζουν σε φθινοπωρινά events ενώ οι αποχρώσεις του κόκκινου ενδείκνυνται για χειμερινούς γάμους.

Εκτός από το χρώμα, είναι σημαντικό να επιλέξετε το ύφος και τις ποικιλίες  των λουλουδιών ώστε ο συνολικός ανθοστολισμός να ταιριάζει στο ύφος του γάμου σας. Σκεφτείτε αν πρόκειται να είναι κλασσικός, μοντέρνος, ρομαντικός, επίσημος, πολυτελής, ρουστίκ, boho ή καλοκαιρινός δίπλα στο κύμα;

Μη διστάσετε να κάνετε ασυνήθιστους συνδυασμούς χρωμάτων και λουλουδιών προσθέτοντας ακόμα κεριά, κοχύλια, ιδιαίτερα βάζα, κηροπήγια, κορδόνια και ποιοτικά υφάσματα για τη διακόσμηση.

Ζητήστε τις συβουλές του ανθοπώλη ή της οργανώτριάς σας, συζητήστε μαζί τους για τον χώρο της εκκλησίας ή του δημαρχείου και της γαμήλιας δεξίωσης, μοιραστείτε μαζί τους αυτό που περιμένετε ως τελικό αποτέλεσμα και δείτε οπωσδήποτε ένα δείγμα πριν από το γάμο.

Photo Credit: Yiannis Sotiropoulos for Style Concept