Luxury Weddings & Event Design in Greece

Κωδ. Προϊόντος MSTB-318.017 Category

Προσκλητήριο Βάπτισης ‘Windmills’

2,70

Προσκλητήριο βάπτισης με θέμα ‘Windmills’, φοδραρισμένο φάκελο και θεματικό καρτελάκι.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Προσκλητήριο βάπτισης 15,5 x 21 ‘Windmills’ με εκτύπωση μονής όψης από την σειρά Fantastical Christening Collection 2018. Η κάρτα είναι από χαρτί xperia 320γρ. Συμπεριλαμβάνεται mint (wasabi) φάκελος 22 x 17 με τριγωνικό κλείσιμο και εκτυπωμένη φόδρα στο εσωτερικό του φακέλου με το θέμα του προσκλητηρίου. Περιλαμβάνεται επίσης στρογγυλό καρτελάκι διαμέτρου 7εκ με εκτύπωση μονής όψης, για να μπορείτε να γράψετε το όνομα του καλεσμένου. Το καρτελάκι είναι δεμένο περιμετρικά του φακέλου με τυρκουάζ κορδόνι. Γραμματοσειρά και χρώματα εκτύπωσης, όπως απεικονίζονται.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μπορείτε να παραγγείλετε την ίδια κάρτα προσκλητηρίου με mint (wasabi) φάκελο 22 x 17 και τριγωνικό κλείσιμο (χωρίς εκτυπωμένη φόδρα στο φάκελο και στρογγυλό καρτελάκι) σε οικονομικότερη τιμή προς 1,65€/τεμ.

CONCEPT TIP: Δημιουργήστε μια βάπτιση όλο φαντασία με λαμπερά χρώματα και πολλούς ανεμόμυλους σε όλη τη διακόσμηση!

Για να συμπληρώσετε τη διακόσμηση της βάπτισης, στο ίδιο θέμα μπορείτε ακόμα να επιλέξετε τα εξής:

Κουτάκι μπομπονιέρας συρταρωτό, μπομπονιέρα πουγκί με θεματική εκτύπωση, σημαιάκια, σουπλά, χωνάκι ζαχαρωτών, καρτελάκι αρίθμησης τραπεζιού, ευχαριστήριο καρτελάκι, δαχτυλίδι πετσέτας, χάρτινη βεντάλια, κάρτα μενού και πολλά άλλα.

  • Ελάχιστη παραγγελία: 40 τεμάχια. Κόστος εκτύπωσης/μακέτας: 25€
  • Οι τιμές περιέχουν Φ.Π.Α.
  • Μακέτα & χρόνος παράδοσης

Με την ηλεκτρονική παραγγελία σας, εντός 4 ημερών στέλνουμε στο email σας τη μακέτα του προσκλητηρίου με το κείμενό σας προς έγκριση. Ο χρόνος παράδοσης είναι 10-12 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης της μακέτας σας.

  • Τρόπος παράδοσης

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε από το εκθετήριό μας είτε με αποστολή κούριερ στη διεύθυνση που επιθυμείτε (δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 200€)

Προσκλητήριο Βάπτισης ‘Windmills’

Δείτε ακόμα:

Μπορεί να σας αρέσουν...

You may also like…

Συνδυάστε τα με..

error: Content is protected !!
0
0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ESHOP
Apply Coupon
Scroll to Top