Luxury Weddings & Event Design in Greece

Κωδ. Προϊόντος MSTB-318.023 Category

Προσκλητήριο Βάπτισης ‘Noah’s Ark’

1,70

Προσκλητήριο βάπτισης με θέμα ‘Noah’s Ark’, συρταρωτό φάκελο και θεματική χάρτινη τρέσσα.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Προσκλητήριο βάπτισης 15,5 x 21 ‘Noah’s Ark’ με εκτύπωση μονής όψης από την σειρά Fantastical Christening Collection 2018. Η κάρτα είναι από χαρτί xperia 320γρ. Συμπεριλαμβάνεται μπλε (navy) φάκελος 16 x 21,2 με οβάλ εσοχή στο άνω μέρος για να σύρεται έξω το προσκλητήριο. Περιλαμβάνεται επίσης χάρτινη διακοσμητική τρέσσα, εκτυπωμένη με το ίδιο θεματικό εικαστικό η οποία στολίζει περιμετρικά τον φάκελο. Γραμματοσειρά και χρώματα εκτύπωσης, όπως απεικονίζονται.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μπορείτε να παραγγείλετε την ίδια κάρτα προσκλητηρίου με συρταρωτό μπλε (navy) φάκελο 16 x 21,2 ως άνω (χωρίς διακοσμητική τρέσσα) σε οικονομικότερη τιμή προς 1,55€/τεμ.

CONCEPT TIP: Το θέμα με τα ζώα και την Κιβωτό του Νώε είναι χαρούμενο, πολύχρωμο και παιχνιδιάρικο και μπορεί να αναπτυχθεί σε κάθε λεπτομέρεια της διακόσμησης- από τις συνθέσεις των τραπεζιών έως το candy bar και τα δωράκια των παιδιών με πολλή φαντασία και δημιουργικότητα!

Για να συμπληρώσετε τη διακόσμηση της βάπτισης, στο ίδιο θέμα μπορείτε ακόμα να επιλέξετε τα εξής:

Κουτάκι μπομπονιέρας συρταρωτό, μπομπονιέρα πουγκί με θεματική εκτύπωση, σημαιάκια, σουπλά, χωνάκι ζαχαρωτών, καρτελάκι αρίθμησης τραπεζιού, ευχαριστήριο καρτελάκι, δαχτυλίδι πετσέτας, χάρτινη βεντάλια, κάρτα μενού και πολλά άλλα.

  • Ελάχιστη παραγγελία: 40 τεμάχια. Κόστος εκτύπωσης/μακέτας: 25€
  • Οι τιμές περιέχουν Φ.Π.Α.
  • Μακέτα & χρόνος παράδοσης

Με την ηλεκτρονική παραγγελία σας, εντός 4 ημερών στέλνουμε στο email σας τη μακέτα του προσκλητηρίου με το κείμενό σας προς έγκριση. Ο χρόνος παράδοσης είναι 10-12 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης της μακέτας σας.

  • Τρόπος παράδοσης

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε από το εκθετήριό μας είτε με αποστολή κούριερ στη διεύθυνση που επιθυμείτε (δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 200€)

Προσκλητήριο Βάπτισης ‘Noah’s Ark’

Δείτε ακόμα:

Μπορεί να σας αρέσουν...

You may also like…

Συνδυάστε τα με..

error: Content is protected !!
0
0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ESHOP
Apply Coupon
Scroll to Top