Luxury Weddings & Event Design in Greece

Κωδ. Προϊόντος STΒI-0031 Category

Υφασμάτινο Προσκλητήριο Αστερίες

4,20

Υφασμάτινο προσκλητήριο βάπτισης στο χρώμα της μέντας με αστερίες.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή επιλογή υφασμάτινου προσκλητηρίου στο δροσερό χρώμα της μέντας με μοτίβο αστερίες. Το προσκλητήριο διάστασης 14,5xΥ19,5 έχει πλάτη από ντουμπλαρισμένο ύφασμα με τελείωμα ζιγκ ζαγκ και ραμμένη κάρτα από λευκό ματ χαρτί με αμυδρά ανάγλυφη υφή. Στολίζεται με φιογκάκι από μπλε σκούρα γκρο κορδέλα και αντίστοιχο διακοσμητικό θηλάκι.

Η τιμή του συγκεκριμένου προσκλητηρίου δεν περιέχει φάκελο. Μπορείτε να επιλέξετε να συμπληρώσετε την εικόνα με τούλινο λευκό φάκελο δεμένο με κορδέλα εξωτερικά.

Για μια ολοκληρωμένη εικόνα βάπτισης, μπορείτε ακόμα να παραγγείλετε μπομπονιέρα, σετ βάπτισης αλλά και πολλά άλλα διακοσμητικά στοιχεία από το ίδιο βεραμάν ύφασμα με αστερίες όπως υφασμάτινα καράβια και ψαράκια, νεσεσέρ με φερμουάρ, καρτέλες αρίθμησης τραπεζιών και runners για τα τραπέζια της δεξίωσης. Ρωτήστε μας!

  • Μακέτα & χρόνος παράδοσης

Με την ηλεκτρονική παραγγελία σας, εντός 4 ημερών στέλνουμε στο email σας τη μακέτα του προσκλητηρίου με το κείμενό σας προς έγκριση. Ο χρόνος παράδοσης είναι 15-20 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης της μακέτας σας.

  • Τρόπος παράδοσης

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε από το εκθετήριο μας είτε με αποστολή κούριερ στη διεύθυνση που επιθυμείτε (δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 200€)

Κόστος εκτύπωσης με απλό μελάνι: 15€

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 25 τεμ.

Εκπτωτική κλίμακα τιμής ανάλογα με την ποσότητα. Μεγαλύτερη ποσότητα= καλύτερη τιμή!

  • Οι τιμές περιέχουν Φ.Π.Α.

Υφασμάτινο Προσκλητήριο Αστερίες

Δείτε ακόμα:

Μπορεί να σας αρέσουν...

You may also like…

Συνδυάστε τα με..

0
0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ESHOP
Apply Coupon
Scroll to Top