Luxury Weddings & Event Design in Greece

Κωδ. Προϊόντος STΒI-0017 Category

Υφασμάτινος Φάκελος Με Floral Πεταλούδα

6,50

Προσκλητήριο βάπτισης με υφασμάτινο λευκό φάκελο, ροζ floral υφασμάτινο προσκλητήριο, διακοσμητική πεταλούδα και ροζ σατέν κορδέλα.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Εξαιρετική επιλογή προσκλητηρίου με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια! Ο υφασμάτινος λευκός φάκελος 18χ18 με τελείωμα ζιγκ ζαγκ εμπεριέχει προσκλητήριο 14χ14 με υφασμάτινη floral πλάτη. Η κάρτα του προσκλητηρίου από λευκό ματ χαρτί είναι ραμμένη πάνω στην υφασμάτινη πλάτη και στολίζεται με ροζ σατέν φιογκάκι. Ο φάκελος εξωτερικά στολίζεται με ροζ σατέν κορδέλα και κρεμαστή υφασμάτινη floral πεταλούδα που εξυπηρετεί για να γράφονται τα ονόματα στην πίσω όψη που είναι σε λευκό χαρτί.

Για μια ολοκληρωμένη εικόνα βάπτισης, μπορείτε ακόμα να παραγγείλετε μπομπονιέρα, σετ βάπτισης αλλά και πολλά άλλα διακοσμητικά στοιχεία από το ίδιο ροζ floral ύφασμα.

  • Μακέτα & χρόνος παράδοσης

Με την ηλεκτρονική παραγγελία σας, εντός 4 ημερών στέλνουμε στο email σας τη μακέτα του προσκλητηρίου με το κείμενό σας προς έγκριση. Ο χρόνος παράδοσης είναι 15-20 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης της μακέτας σας. Ρωτήστε μας!

  • Τρόπος παράδοσης

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε από το εκθετήριο μας είτε με αποστολή κούριερ στη διεύθυνση που επιθυμείτε (δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 200€)

Κόστος εκτύπωσης με απλό μελάνι: 15€

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 25 τεμ.

Εκπτωτική κλίμακα τιμής ανάλογα με την ποσότητα. Μεγαλύτερη ποσότητα= καλύτερη τιμή!

  • Οι τιμές περιέχουν Φ.Π.Α.

Υφασμάτινος Φάκελος Με Floral Πεταλούδα

Δείτε ακόμα:

Μπορεί να σας αρέσουν...

Συνδυάστε τα με..

0
0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ESHOP
Apply Coupon
Scroll to Top