Luxury Weddings & Event Design in Greece

Κωδ. Προϊόντος HBM-1217P Category

Κολιέ Εγκυμοσύνης Harmony Balls Μάτι

Original price was: €65,00.Current price is: €55,00.

Μενταγιόν εγκυμοσύνης μελωδός ασημένιο 925 με ροζ χρύσωμα και μάτι από σμάλτο.

Add to Wishlist
Add to Wishlist

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]Μουσικό μενταγιόν εγκυμοσύνης με Harmony Balls (μελωδός). Κόσμημα χειροποίητο 100%.  Η μπάλλα είναι από ασήμι 925 με ροζ χρύσωμα και μάτι σε ιβουάρ χρώμα. Το κολιέ έχει μωβ κορδόνι 125 εκ. που ρυθμίζεται στο μάκρος με δέσιμο μακραμέ.

Το μάτι είναι σύμβολο παντογνωσίας και προστασίας.

Τα Harmony Balls μέσα στο μενταγιόν ενεργοποιούνται με τις κινήσεις της μαμάς και δημιουργούν απαλούς μελωδικούς ήχους που ακούει το μωρό και χαλαρώνει. Αυτοί οι ήχοι αποτελούν ένα οικείο άκουσμα για το μωρό που μεγαλώνει τόσο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης όσο και μετά τη γέννα που θα βρίσκεται στην αγκαλιά της μαμάς. Πρόκειται για ένα ανεκτίμητο κόσμημα και δώρο, που θα αποτελέσει ένα από τα αγαπημένα ενθύμια της εγκυμοσύνης!

Διατίθεται ανά τεμάχιο μέσα σε κουτί.

  • Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης είναι 12 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας σας, εκτός και αν υπάρχει ήδη ετοιμοπαράδοτο σε εμάς. Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 210 8955745.

  • Τρόπος παράδοσης

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε από το εκθετήριό μας είτε με αποστολή κούριερ στη διεύθυνση που επιθυμείτε (δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 200€)

  • Κρατήστε την παραγγελία στο καλάθι σας και πριν προχωρήσετε στο check out, ελέγξτε τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου προιόντος είτε τηλεφωνικά στο 210 8955745 είτε με email στη διεύθυνση info@styleconcept.gr
  • Οι τιμές περιέχουν Φ.Π.Α.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Κολιέ Εγκυμοσύνης Harmony Balls Μάτι

Δείτε ακόμα:

Μπορεί να σας αρέσουν...

Συνδυάστε τα με..

0
0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ESHOP
Apply Coupon
Scroll to Top