Luxury Weddings & Event Design in Greece

Κωδ. Προϊόντος STBB-0034 Category

Μπομπονιέρα Άγκυρα Κοπτική Τζην Με Εμπριμέ Πουγκί

4,30

Μπομπονιέρα βάπτισης  κοπτική άγκυρα τζην με μινιόν πουγκί εμπριμέ για τα κουφέτα.

Ποσότητα Έκπτωση % Τιμή
40 - 119 4,30
120 - 199 2.33 % 4,20
200+ 4.65 % 4,10
Add to Wishlist
Add to Wishlist

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Μπομπονιέρα βάπτισης σε minimal ύφος που κερδίζει με το ποιοτικό αντικείμενο άγκυρα επενδεδυμένο με blue jean ύφασμα. Πρωτότυπη επιλογή μπομπονιέρας που θα αποτελέσει ταυτόχρονα ένα διακοσμητικό αναμνηστικό, το οποίο θα κρατήσουν οι καλεσμένοι σας. Οι λεπτομέρειες με σπάγγο σε φυσικό χρώμα κάνουν αντίθεση με το μπλε χρώμα της άγκυρας και το θεματικό concept για τη βάπτιση ενός Μικρού Καπετάνιου μπορεί να ξεκινήσει με έμπνευση από αυτό το σημείο. Η διάστασή του είναι 11χ 13,5/16εκ. Περιέχει  4 κουφέτα αμυγδάλου Χατζηγιαννάκη μέσα σε μινιόν σιέλ εμπριμέ πουγκάκι στολισμένο με αστερία μινιατούρα και σπάγγο.

Συνδυάζεται με ασορτί σιέλ εμπριμέ ή τζην υφασμάτινο προσκλητήριο σε διάφορες παραλλαγές & χειροποίητα είδη διακόσμησης  όπως runners, στικ για τις συνθέσεις, υφασμάτινες θήκες για τα κασπώ & στρογγυλές υφασμάτινες ταμπελίτσες. Ρωτήστε μας!

Συμβουλή χρήσης αυτής της μπομπονιέρας μετά την εκδήλωση: Κρεμάστε την άγκυρα στο πόμολο της πόρτας που οδηγεί στη βεράντα, δίνοντας θαλασσινή αύρα μέσα στο σπίτι!

Tip διακόσμησης: Συνδυάστε όποιο θαλασσινό στοιχείο μπορείτε να σκεφτείτε όπως τιμόνια καραβιού, καραβάκια και κοχύλια και χρησιμοποιείστε το ίδιο σιέλ εμπριμέ ή τζην ύφασμα για τα τραπέζια της δεξίωσης, το candy bar και τις καρτέλες αρίθμησης των τραπεζιών. Δημιουργείστε επίσης το βαπτιστικό σετ χρησιμοποιώντας κοπτικές άγκυρες για τη λαμπάδα και το κουτί ή τη τσάντα της βάπτισης.

  • Χρόνος παράδοσης

Ο χρόνος παράδοσης είναι 20-30 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας σας.

  • Τρόπος παράδοσης

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε από το εκθετήριό μας είτε με αποστολή κούριερ στη διεύθυνση που επιθυμείτε (δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 200€)

Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας: 40 τεμ.

Εκπτωτική κλίμακα τιμής ανάλογα με την ποσότητα. Μεγαλύτερη ποσότητα= καλύτερη τιμή!

  • Κρατήστε την παραγγελία στο καλάθι σας και πριν προχωρήσετε στο check out, ελέγξτε τη διαθεσιμότητα του συγκεκριμένου προιόντος είτε τηλεφωνικά στο 210 8955745 είτε με email στη διεύθυνση info@styleconcept.gr
  • Οι τιμές περιέχουν Φ.Π.Α.

Μπομπονιέρα Άγκυρα Κοπτική Τζην Με Εμπριμέ Πουγκί

Δείτε ακόμα:

Μπορεί να σας αρέσουν...

You may also like…

Συνδυάστε τα με..

0
0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ESHOP
Apply Coupon
Scroll to Top