Luxury Weddings & Event Design in Greece

ΓΑΜΗΛΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Τοποθεσίες & Χώροι Εκδηλώσεων στην Ελλάδα

Christina & Jimmy

Τοποθεσίες & Χώροι Εκδηλώσεων στην Ελλάδα

Εύρεση Τοποθεσίας και Χώρου Εκδήλωσης

Η επιλογή της τοποθεσίας και του σωστού χώρου που θα φιλοξενήσει την εκδήλωσή σας είναι από τις πιο σημαντικές αποφάσεις που καλείστε να πάρετε ξεκινώντας την οργάνωση της εκδήλωσης. Το περιβάλλον αλλά και η αύρα του χώρου λειτουργούν ως καμβάς τόσο για το στυλιστικό αποτέλεσμα όσο και για τις λειτουργικές λεπτομέρειες για τη ροή της εκδήλωσης.

Καλώς ήρθατε στο μαγικό ταξίδι για την οργάνωση του γάμου μαζί μας!

Η Ελλάδα προσφέρει αμέτρητες και εξαιρετικές επιλογές και είναι σχετικά εύκολο να πάρετε πληροφορίες διαδικτυακά με μια μικρή έρευνα. Ωστόσο, οι όμορφες εικόνες που βλέπετε και αφορούν σε μια υπέροχη τοποθεσία μπορεί να είναι παραπλανητικές και να μην αντιστοιχούν ακριβώς σε αυτό που έχετε ονειρευτεί. Είναι προφανές ότι δεν ταιριάζουν όλες οι επιλογές σε όλους, και μια επιτυχημένη εκδήλωση πρέπει να επικεντρώνεται σε προτάσεις προσαρμοσμένες στις δικές προσδοκίες αποκλειστικά. Εμείς είμαστε εδώ για να μοιραστούμε την εμπειρία μας, τη γνώση μας και τις πολύτιμες συμβουλές που μόνο ένας έμπειρος οργανωτής γάμων μπορεί να παρέχει.

Έχουμε ξεχωρίσει υπέροχους χώρους στην Αττική, στο κέντρο της Αθήνας, στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, στα ελληνικά νησιά και στην Πελοπόννησο που σας προτείνουμε για το μοναδικό περιβάλλον τους, την εξαιρετική ποιότητά τους και την υψηλού επιπέδου φιλοξενία.
Οι χώροι που έχουμε επιλέξει περιλαμβάνουν resorts, κτήματα, ξενοδοχεία, εστιατόρια, βίλλες και οργανωμένους χώρους εκδηλώσεων που τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις με επαγγελματισμό και συνέπεια, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία του event.

Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που προβάλλουμε στο website μας και στις σελίδες μας στα social media και στη συνέχεια να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια στην αναζήτησή σας.

Ανακαλύπτοντας την Ελλάδα: Μια Περιπέτεια Σας Περιμένει

Η Ελλάδα, η χώρα του ήλιου, της ιστορίας και της Δημοκρατίας, βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της Ευρώπης και περιβάλλεται από θάλασσα στις τρεις πλευρές της. Πέραν των γεωγραφικών πληροφοριών, γνωρίζετε ότι η Ελλάδα θεωρείται ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς και γαμήλιους προορισμούς παγκοσμίως;

Το να ταξιδέψει κάποιος στην Ελλάδα είναι εύκολο καθώς υπάρχουν πολλά αεροδρόμια σε όλη τη χώρα με τακτικές διεθνείς πτήσεις απ’ όλο τον κόσμο. Η Ελλάδα είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα πολυάριθμα και υπέροχα νησιά της, διασκορπισμένα σε όλο το Αιγαίο, το Ιόνιο και το Κρητικό Πέλαγος, τα οποία συνδέονται με την υπόλοιπη χώρα αεροπορικώς ή ακτοπλοικώς.

Ωστόσο, η Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από αυτό μόνο. Είναι μία χώρα με ποικίλα τοπία, υπέροχο κλίμα, εξαιρετικό φαγητό και φιλόξενους ανθρώπους, που όλα μαζί την καθιστούν τον ιδανικό προορισμό για μία μοναδική γαμήλια εκδήλωση αλλά και αξέχαστες διακοπές. Από τις εντυπωσιακές αμμώδεις παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά, τα γραφικά νησιά και τα πανέμορφα χωριά έως τους σπουδαίους αρχαιολογικούς χώρους και τις σύγχρονες ανέσεις της πόλης, η χώρα μας τα έχει όλα.

Η Ελλάδα είναι πραγματικά ο τόπος όπου οι υπέροχες εμπειρίες δεν τελειώνουν ποτέ!

The vibes of Greece 1

Ο ελληνικός τρόπος ζωής χαρακτηρίζεται από πατροπαράδοτα  ήθη κι έθιμα και αξιοποιεί κάθε ευκαιρία για διασκέδαση και ψυχαγωγία με μικρές παρέες ή μεγάλες εκδηλώσεις. Η μουσική και ο χορός είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ελληνικής κουλτούρας, είτε πρόκειται για ελληνικά είτε για ξένα διεθνή hits.

Οι περισσότεροι Έλληνες μιλούν αγγλικά, ενώ πολλοί επίσης γνωρίζουν γαλλικά, γερμανικά και ιταλικά. Ακόμα όμως και αν μιλούν μόνο ελληνικά, δεν υπάρχει περίπτωση να μην προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν μαζί σας με νοήματα, τις κατάλληλες εκφράσεις προσώπου και οπωσδήποτε ένα μεγάλο χαμόγελο!

Η ημέρα του γάμου δεν είναι απλά μια γιορτή αλλά ένας τρόπος έκφρασης για να τιμήσουμε τις όμορφες στιγμές της ζωής, να μοιραστούμε τη χαρά μας με φίλους και συγγενείς και να συσφίξουμε σχέσεις.

Οι γάμοι στην Ελλάδα δεν είναι το μόνο είδος εκδηλώσεων που σχεδιάζουμε και οργανώνουμε, αλλά είναι ο τομέας που αγαπάμε γιατί μας φέρνει σε επαφή με υπέροχους ανθρώπους που μοιράζονται το όραμά τους μαζί μας ώστε να αναδείξουμε τη δημιουργικότητά μας.

The Vibes of Greece

Η Ελλάδα δεν χαρακτηρίζεται μόνο από τα όμορφα τοπία, τις υπέροχες θάλασσες και τον καταγάλανο ουρανό της, αλλά και από τη φιλοξενία, την εξωστρέφεια, το αίσθημα της ελευθερίας και ίσως από τους ίδιους τους ανθρώπους που πραγματικά ξεχωρίζουν. Οι Έλληνες σαν λαός είμαστε ενθουσιώδεις, δοτικοί και αισιόδοξοι, πάντα έτοιμοι να καλωσορίσουμε τον καλεσμένο ή τον τουρίστα και πρόθυμοι να τον κάνουμε να νιώσει ευπρόσδεκτος και μέρος της παρέας.

Στην ελληνική γλώσσα, υπάρχει η λέξη “φιλότιμο”, η οποία δεν είναι εύκολο να μεταφραστεί επακριβώς σε ξένη γλώσσα. Εμπεριέχει το αίσθημα τιμής, υπερηφάνειας και γενναιοδωρίας, που ίσως αποδίδει την ουσία του ελληνικού πολιτισμού.

Στην ελληνική κοινωνία, η οικογένεια είναι προτεραιότητα, όπως και οι φίλοι καθώς και η παρέα για φαγητό ή για καφέ.

The vibes of Greece 2

Το σκεπτικό μας κατά την οργάνωση της εκδήλωσης είναι να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία, τόσο για την ίδια την εκδήλωση όσο και για το ταξίδι συνολικά.  Σεβόμαστε τα ήθη και έθιμά του κάθε ζευγαριού, τις οικογενειακές αξίες, τον τρόπο ζωής και τις επιθυμίες σας και τα ενσωματώνουμε μέσα στην εκδήλωση του γάμου με φρέσκια ματιά.

Σας περιμένουμε για να οργανώσουμε τη δική σας σημαντική μέρα και να σας δείξουμε ότι καλύτερο έχει να προσφέρει η Ελλάδα!

Discover Greece for your event!

Αθήνα & Αθηναϊκή Ριβιέρα

Ελληνικά νησιά & Πελοπόννησος

0
0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ESHOP
Apply Coupon
Scroll to Top