Luxury Weddings & Event Design in Greece

Σχετικά με την Style Concept

Η Ιστορία μας

Αναζητάτε μια ειδικευμένη ομάδα οργάνωσης και σχεδιασμού εκδηλώσεων με δημιουργική άποψη και εμπειρία για να σας βοηθήσει να οργανώσετε, να διακοσμήσετε και να συντονίσετε την εκδήλωση των ονείρων σας στην Ελλάδα;

Βρίσκεστε στο σωστό μέρος γιατί εμείς είμαστε αυτοί που θα μετατρέψουμε το όραμά σας σε μια υπέροχη γιορτινή πραγματικότητα!

Με έδρα την Αθηναϊκή Ριβιέρα, η STYLE CONCEPT Event Solutions είναι μια βραβευμένη boutique εταιρεία στον τομέα της οργάνωσης εκδηλώσεων. Με συνεχή εκπαίδευση, σεμινάρια και έμπνευση από τις διεθνείς τάσεις διακόσμησης, δημιουργούμε τα πιο υπέροχα σκηνικά που αντιπροσωπεύουν πλήρως τον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά.

Ειδικευόμαστε στον γαμήλιο τουρισμό υψηλών απαιτήσεων, έχοντας ένα εντυπωσιακό πελατολόγιο από ανθρώπους που ταξιδεύουν από διάφορα μέρη του κόσμου για να κάνουν το γάμο τους στην Ελλάδα. Δραστηριοποιούμαστε στην Αθήνα και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στα γραφικά ελληνικά νησιά, όπως η Μύκονος, Σαντορίνη, Σίφνος, Νάξος, Κέρκυρα, Κρήτη κι άλλα, καθώς και στη μαγευτική Πελοπόννησο.

Η Φιλοσοφία μας στην Οργάνωση ενός Γάμου

Όπως λένε, ‘η αγάπη κάνει τη γη να γυρίζει’ και η δική σας ιστορία αγάπης αξίζει να γιορταστεί με τον πιο υπέροχο και μοναδικό τρόπο.

Η φιλοσοφία μας είναι ότι οι εκδηλώσεις πρέπει να εμπλέκουν όλες τις πέντε αισθήσεις, να προκαλούν συναισθήματα, να βγάζουν προς τα έξω τις προσωπικότητές σας, να είναι γεμάτες με γέλιο και την χαρά αποτυπωμένη στα πρόσωπα όλων. Πιστεύουμε ότι η οργάνωση του γάμου θα πρέπει να είναι μια εμπειρία μοναδική, που η κάθε λεπτομέρεια θα αντανακλά όχι μόνο μια εκλεπτυσμένη αισθητική αλλά τη δική σας ιστορία και όμορφα, δυνατά συναισθήματα.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία στην οργάνωση και το styling πετυχημένων εκδηλώσεων, καθώς και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους κορυφαίους επαγγελματίες γάμου, τα οποία μοιραζόμαστε μαζί σας καθώς σας συνοδεύουμε σε κάθε βήμα στη συναρπαστική διαδρομή έως την μεγάλη μέρα. Η συνεργασία μας με αμέτρητα ζευγάρια όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά από έξι ηπείρους, μας έχουν διδάξει τη σημασία του να προσεγγίζουμε κάθε event μοναδικά αλλά και με κατανόηση της διαφορετικότητας. Γνωρίζουμε ότι κάθε γάμος, βάπτιση, γιορτή είναι διαφορετικά μεταξύ τους και χρησιμοποιούμε τις γνώσεις μας για να κάνουμε την κάθε περίσταση αξέχαστη και μαγική.

Τι Κάνουμε

Γνωρίζουμε ότι η οργάνωση ενός γάμου μπορεί είναι μια δύσκολη υπόθεση με άπειρες και συχνά περίπλοκες επιλογές με αμφίβολο αποτέλεσμα, αμέτρητες λεπτομέρειες, πολλούς προμηθευτές και χρονικές προθεσμίες που πρέπει να τηρηθούν.

Κατανοούμε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένα ζευγάρι και είμαστε εδώ όχι μόνο για να προσφέρουμε λύσεις, καθοδήγηση και υψηλή αισθητική αλλά μια ενδιαφέρουσα και συναρπαστική διαδρομή από την αρχή της οργάνωσης έως την ημέρα του γάμου. Παρέχουμε υπηρεσίες wedding planning με δομημένο πρόγραμμα εξέλιξης των ενεργειών, μελέτη διακόσμησης και συνεργασία one-to-one, αναλαμβάνοντας όλες τις πτυχές της οργάνωσης αλλά και τον συντονισμό την ημέρα της εκδήλωσης. Η προσέγγισή μας επικεντρώνεται στην κατανόηση του σκοπού, του ύφους των καλεσμένων και της εμπειρίας που θέλουμε να έχουμε για την κάθε εκδήλωση ξεχωριστά.

Σχεδιάζουμε με γνώμονα το όραμα και τις προσδοκίες σας, υιοθετώντας τις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης και νέες ιδέες που μπορεί να μην είχατε σκεφτεί μόνοι σας, δημιουργώντας σκηνικά που δεν επαναλαμβάνονται. Αξιοποιούμε στο μέγιστο τον χρόνο και το budget σας και σας βοηθάμε να απολαύσετε με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα του γάμου σας.

Δεν δημιουργούμε απλώς εκδηλώσεις, αλλά αναμνήσεις για μια ολόκληρη ζωή!

Our Core Values

01.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Ακούμε προσεκτικά αυτό που ονειρεύεστε. Σεβόμαστε τις ιδέες σας, τις παραδόσεις σας και τις οικογενειακές σας αξίες. Απαντάμε άμεσα στα ερωτήματά σας και λαμβάνουμε υπ’ όψη τις ανάγκες σας και το όραμα που έχετε για την εκδήλωσή σας.

Σεβόμαστε τον χρόνο σας. Μοιραζόμαστε μαζί σας τη γνώση και την εμπειρία μας και σας παρουσιάζουμε τις πιο επίκαιρες προτάσεις στον σχεδιασμό της εκδήλωσής σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας επιλέξατε και είμαστε στο πλάι σας σε κάθε βήμα. Ανταποκρινόμαστε σε υψηλές απαιτήσεις παρέχοντάς σας υπηρεσίες ανάλογων προδιαγραφών.

02.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η οργάνωση ενός γάμου και η μελέτη για τον σχεδιασμό της εκδήλωσης βασίζονται σε συνεργασία που προϋποθέτει ξεκάθαρη και ειλικρινή επικοινωνία. Θα περιμένετε από εμάς να συζητήσουμε μαζί σας για όλα όσα αφορούν την εκδήλωσή σας- πως φαντάζεστε να είναι αυτή η μέρα, ποιο είναι το δικό σας προσωπικό σας στυλ, ποια είναι τα αγαπημένα σας χρώματα, λουλούδια, γεύσεις, μουσική, τι εντυπώσεις θέλετε να αφήσετε στους καλεσμένους, ποια συναισθήματα θα θέλατε να έχετε στο τέλος της βραδιάς.

Με τον σωστό σχεδιασμό θα σας κάνουμε να κάνετε πραγματικότητα αυτά που ονειρεύεστε μέσα στο οικονομικό πλαίσιο που θα συζητήσουμε και θα τηρήσουμε, φροντίζοντας η κάθε λεπτομέρεια να είναι ξεχωριστή και να συμβάλλει σε ένα αποτέλεσμα που θα σας αντιπροσωπεύει 100%.

03.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ

Ζούμε σε μια εποχή που τα οπτικά ερεθίσματα είναι πολλά και διαρκώς εναλλασσόμενα και γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι η συνολικά προσεγμένη εικόνα σε μια πετυχημένη εκδήλωση.

Όλα τα στοιχεία μαζί και το καθένα ξεχωριστά- από τα τραπέζια, τα καθίσματα, τα τραπεζομάντηλα, τα λουλούδια, τις μπομπονιέρες έως τον φωτισμό και τα ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα-  έχουν τη σημασία τους και συνθέτουν το τελικό αποτέλεσμα.

Σχεδιάζουμε με γνώμονα το ζευγάρι και τους οικοδεσπότες αλλά από την οπτική γωνία του καλεσμένου, καθώς θέλουμε να ακούσουμε στο τέλος της βραδιάς πόσο υπέροχα και μοναδικά ήταν όλα!

04.

ΓΑΜΗΛΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η ημέρα ενός γάμου πιστεύουμε ότι δεν είναι απλά ένα κάλεσμα σε δείπνο ή σε μια καθιερωμένη δεξίωση.

Για εμάς, η ημέρα του γάμου είναι μια εμπειρία ζωής τόσο για εσάς όσο και για τις οικογένειες και τους καλεσμένους σας. Σκοπός μας είναι όχι μόνο να υλοποιήσουμε αυτά που έχετε σκεφτεί αλλά να σας προτείνουμε και αυτά που δεν γνωρίζετε και που δεν έχετε καν φανταστεί.

Θέλουμε να σας εμπνεύσουμε και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να βιώσετε μια ημέρα μαγευτική, σπουδαία, χαρούμενη κι ονειρεμένη που θα θυμάστε για μια ζωή.

05.

ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ

Τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μόνο με μια δεμένη και καλά συντονισμένη ομάδα που αποτελείται από ταλαντούχους επαγγελματίες με πάθος για τη δουλειά τους.

Εμπιστευόμαστε τους επιλεγμένους συνεργάτες που σας προτείνουμε για τη δημιουργικότητα, την εμπειρία, την καλή σχέση ποιότητας-τιμής, τη συνέπεια και την ευγένειά τους γιατί όλα αυτά είναι σημαντικά όταν στοχεύουμε σε μια εκδήλωση πετυχημένη σε κάθε τομέα είτε πρόκειται για γάμο, για βάπτιση, για επέτειο, για πάρτυ ή για εταιρική γιορτή.

06.

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Για τους Έλληνες, η φιλοξενία είναι μια έννοια απόλυτα συνδεδεμένη με τον πολιτισμό μας. Θέλουμε να κάνουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται ‘σαν το σπίτι τους’ και εμείς στην Style Concept, αυτό το δείχνουμε με κάθε τρόπο στις εκδηλώσεις που αναλαμβάνουμε.

Δημιουργούμε την ατμόσφαιρα για να περάσουν όλοι οι καλεσμένοι καλά, να αισθανθούν όμορφα και να διασκεδάσουν με την καρδιά τους τιμώντας εσάς που τους καλέσατε. Επιδιώκουμε να ικανοποιήσουμε όλες τις αισθήσεις και να φροντίσουμε την κάθε λεπτομέρεια για εσάς, πάντα με χαμόγελο, δοτικότητα και θετική διάθεση, ακόμα και στις πιο απαιτητικές περιστάσεις.

"Η απόλυτη εμπειρία ενός Style Concept γάμου – εκεί που τα όνειρα γίνονται δημιουργική πραγματικότητα."

Συχνές Ερωτήσεις

Βεβαίως! Οι γάμοι που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, είτε θρησκευτικοί είτε πολιτικοί, είναι έγκυροι διεθνώς. Θα σας καθοδηγήσουμε σε όλη την απαιτούμενη διαδικασία καθώς και στα έγγραφα που χρειάζονται προκειμένου να εκδοθεί η άδεια γάμου. Καθώς οι λεπτομέρειες αλλά και η νομοθεσία διαφέρουν από χώρα σε χώρα, θα σας βοηθήσουμε στη χρονοβόρα και γραφειοκρατική διαδικασία που απαιτείται.

Το κόστος των υπηρεσιών μας για την οργάνωση ενός γάμου εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το μέγεθος και τις απαιτήσεις της εκδήλωσης, τις ώρες εργασίας που χρειάζονται και τον αριθμό ατόμων που θα απασχοληθούν στο συντονισμό της εκδήλωσης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας email στην διεύθυνση reception@styleconcept.gr με κάποιες απαραίτητες αρχικές πληροφορίες όπως την ημερομηνία του γάμου, την περιοχή, τον χώρο της δεξίωσης, τον αριθμό καλεσμένων καθώς και μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες από το ύφος της διακόσμησης που επιθυμείτε. Θα σας απαντήσουμε εντός λίγων ωρών, Δευτέρα- Παρασκευή εντός του ωραρίου λειτουργίας μας.

Αυτό είναι δύσκολο να το απαντήσουμε αν δεν γνωρίζουμε πρωταρχικά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ζευγαριού για την εκδήλωση. Κάθε γάμος που οργανώνουμε είναι τελείως διαφορετικός από τον άλλο, με διαφορετικές προτεραιότητες και διαφορετική παραγωγή. Η οργάνωση του κάθε event αφορά μελέτη και σχεδιασμό για το κάθε ζευγάρι μας ξεχωριστά, με προτάσεις που απευθύνονται αποκλειστικά σε αυτούς και αφορούν στη δική τους προσωπικότητα και ζητούμενα.

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν το συνολικό budget, όπως η επιλογή του χώρου, η τοποθεσία, ο αριθμός των καλεσμένων, το μενού, τα ποτά, η εποχή, η επιλογή ενός σαββατοκύριακου ή μιας καθημερινής, το ύφος και το μέγεθος της διακόσμησης, ο φωτισμός, η ψυχαγωγία και ότι άλλο μπορεί να θεωρηθεί απαραίτητο να συμπεριληφθεί.

Μέρος της οργανωτικής μας διαδικασίας και μάλιστα στα πρώτα στάδια, είναι να ετοιμάσουμε μια εκτίμηση του budget της εκδήλωσης έχοντας συζητήσει με το ζευγάρι για ποιο ακριβώς είναι το όνειρό τους.

Στη Style Concept, πιστεύουμε ότι κάθε εκδήλωση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καλαίσθητη και άψογα οργανωμένη. Γι’ αυτό διαχωρίζουμε τη δουλειά μας σε τρία σημαντικά μέρη: Οργάνωση, Μελέτη Διακόσμησης, Συντονισμό.

Στο αρχικό στάδιο της οργάνωσης, θέτουμε τα θεμέλια μιας πετυχημένης εκδήλωσης με προτάσεις για τον κατάλληλο χώρο και τους κατάλληλους συνεργάτες καθώς και ανάλυση του προϋπολογισμού. Δημιουργούμε ένα λεπτομερές checklist και ένα δομημένο πλάνο οργάνωσης που καλύπτει τα πάντα από την μέρα που ξεκινάμε έως και την ημέρα του γάμου.

Η μελέτη της διακόσμησης έχει να κάνει με την εικόνα του event. Tο όνειρό σας γίνεται δικό μας και σχεδιάζουμε όχι μόνο στοχεύοντας σε μια εκπληκτική εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας αλλά και στο να σας κάνουμε να απολαύσετε στο έπακρο το ταξίδι της οργάνωσης του γάμου σας. Δίνουμε σημασία και στην παραμικρή λεπτομέρεια, από το να συνδυάσουμε το σχέδιο του σερβίτσιου με τα μαχαιροπήρουνα και τα τραπεζομάντιλα μέχρι το να ενσωματώσουμε τη χρωματική παλέτα στη συνολική διακόσμηση. Επιλέγουμε υπέροχα λουλούδια και τα συνδυάζουμε με έπιπλα, φωτισμό και ψυχαγωγία που ταιριάζουν απόλυτα με το συνολικό κλίμα της εκδήλωσης. Ο σχεδιασμός της εκδήλωσης είναι μια ολοκληρωμένη μελέτη που απαιτεί λεπτομερή εργασία κι επιμέλεια ώστε να προκύψει κάτι πραγματικά εξαιρετικό που θα αντικατοπτρίζει τον χαρακτήρα σας. Ο στόχος; Να δημιουργήσουμε μια αξέχαστη εμπειρία της οποίας ο απόηχος θα συνοδεύει εσάς και τους καλεσμένους σας για χρόνια!

Οι υπηρεσίες μας για το συντονισμό της εκδήλωσης ξεκινούν περίπου ένα μήνα πριν από το event για να διασφαλίσουμε ότι όλα είναι άψογα. Μετά τον έλεγχο που κάνουμε μαζί για τη λίστα καλεσμένων και το χρονοδιάγραμμα, μπορείτε πλέον να χαλαρώσετε, καθώς έχουμε προβλέψει τα πάντα και είμαστε εκεί για να φροντίσουμε να απολαύσετε το κάθε λεπτό και να ζήσετε το όνειρό σας ανέμελα και χαρούμενα!

Λειτουργούμε από το 2005, προσφέροντάς μια πολύτιμη εμπειρία είκοσι ετών στην οργάνωση του γάμου. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε τη χαρά να οργανώνουμε εκδηλώσεις για υπέροχους ανθρώπους, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Είναι καταπληκτικό να βλέπουμε ζευγάρια να έρχονται στη χώρα μας απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη για να ζήσουν το απόλυτο όνειρο στη χώρα του ήλιου και του πολιτισμού.

Η προσέγγισή μας τόσο στην οργάνωση όσο και στη διακόσμηση χαρακτηρίζεται από κοσμοπολίτικη αύρα, ιδιαίτερες λεπτομέρειες και αίσθηση που αποπνέει πολυτέλεια. Η έμπνευσή μας έρχεται από τα ίδια τα ζευγάρια και από αυτό που εκπροσωπούν κι εκπέμπουν, όπως η κουλτούρα, ο τρόπος ζωής, οι οικογενειακές ρίζες, το γούστο, η προσωπικότητα, τα αγαπημένα τους πράγματα και κυρίως η μοναδική ιστορία που έχουν να αφηγηθούν μέσα από την εκδήλωσή τους.

Δίνουμε προσοχή όχι μόνο στους εντυπωσιακούς στολισμούς αλλά σε όλα τα στοιχεία που συνθέτουν την σπουδαία αυτή μέρα και της δίνουν τη μεγαλοπρέπεια και τη σημασία που της αρμόζει. Ξεκινάμε έχοντας τη ματιά στο όμορφο τελικό αποτέλεσμα, θέλοντας να κάνουμε τα ζευγάρια μας να νιώθουν ασφάλεια, ηρεμία, σιγουριά και χαρά για το αποτέλεσμα.

Φυσικά! Όπου κι αν βρίσκεστε, μπορούμε να προγραμματίσουμε μια αρχική συνάντηση στο Zoom, διάρκειας 40’. Θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να συζητήσουμε πάνω στα σχέδια του γάμου σας, να σας παρουσιάσουμε τις υπηρεσίες μας καθώς και μια γενική εικόνα κόστους.

Προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα, θα θέλαμε πριν τη συνάντηση να μας στείλετε με email κάποιες βασικές πληροφορίες, πέραν της ημερομηνίας που είναι απαραίτητη για να επιβεβαιώσουμε τη διαθεσιμότητά μας, όπως εναλλακτικές ημερομηνίες, τοποθεσία και χώρο εκδήλωσης, αριθμό καλεσμένων, ύφος διακόσμησης και επιθυμητό budget.

Ο σκοπός αυτής της πρώτης συνάντησης, θα είναι να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας εξηγήσουμε τον τρόπο που μπορούμε να αναλάβουμε την εκδήλωσή σας. Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να εμβαθύνουμε σε λεπτομέρειες ή να απαντήσουμε σε συγκεκριμένες απαιτήσεις του event σε αυτό το στάδιο.

Μόλις μας ενημερώσετε ότι θέλετε να προχωρήσουμε μαζί για την οργάνωση της εκδήλωσής σας, θα σας στείλουμε το συμφωνητικό για να το μελετήσετε. Στο συμφωνητικό θα πρέπει να αναφέρονται οι πληροφορίες της εκδήλωσης, τα ονόματά σας, το ΑΦΜ, τα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και όλες οι υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε αναλυτικά. Αφού διαβάσετε τις λεπτομέρειες προσεκτικά, θα πρέπει να μας επιστρέψετε το συμφωνητικό με email, υπογεγραμμένο σε κάθε σελίδα χωριστά για να το καταχωρήσουμε στα αρχεία μας, μαζί με την απόδειξη κατάθεσης της προκαταβολής για την ισχύ της συμφωνίας μας.

Τρόπος Πληρωμής

Ο τρόπος πληρωμής είναι 50% με την επιβεβαίωση της κράτησης, 25% στο ενδιάμεσο διάστημα και εξόφληση του υπόλοιπου 25%, 3 εβδομάδες πριν από την εκδήλωση.

Το συμφωνητικό αφορά αποκλειστικά στις υπηρεσίες μας και όχι σε οποιαδήποτε αμοιβή άλλου προμηθευτή, υλικών ή παραγγελιών. Οποιαδήποτε άλλη προσφορά θα ακολουθήσει ξεχωριστά σε επόμενο χρόνο.

Βεβαίως! Αν και εδρεύουμε στην Αθήνα, και συγκεκριμένα στη Βούλα κοντά στην Αθηναική Ριβιέρα, καλύπτουμε γάμους και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση σε όλη την Ελλάδα. Με χαρά θα ταξιδέψουμε για να οργανώσουμε και να πλαισιώσουμε την εκδήλωσή σας είτε πρόκειται για κάποιο ελληνικό νησί, για κάποια περιοχή της Πελοποννήσου είτε για τον προορισμό που θα μας αναθέσετε.

Η απάντηση είναι, ναι!

Οι ρόλοι ενός υπεύθυνου χώρου και μιας wedding planner είναι τελείως διαφορετικοί, όπως και οι αρμοδιότητές τους.

Ο υπεύθυνος του χώρου περιορίζεται στο να σας ξεναγήσει στον χώρο της δεξίωσης, να σας βοηθήσει να επιλέξετε το μενού, να ενημερώσει να στρωθούν τα τραπέζια και να φροντίσει να είναι έτοιμο το catering. Η δράση του κινείται ξεκάθαρα μέσα στα όρια του χώρου δεξίωσης και δεν αναλαμβάνει τίποτα παραπάνω ή έξω από αυτό, όπως το να συντονίσει τους άλλους προμηθευτές ή την εκκλησία αν βρίσκεται σε διαφορετικό μέρος, να ελέγξει αν όλα έχουν τοποθετηθεί σωστά, να ασχοληθεί με τις διακοσμητικές λεπτομέρειες ή να συντονίσει ενέργειες που αφορούν άλλους τομείς πέρα από το know-how του δικού του λειτουργικού.

Μια wedding planner δεν περιορίζεται μόνο στα δρώμενα της ημέρας του γάμου αλλά έχει δουλέψει για τη σωστή διεξαγωγή της εκδήλωσης μήνες πριν, γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα όλες τις λεπτομέρειες από την αρχή και κυρίως έχει γνωριστεί καλά με το ζευγάρι, έχει καταλάβει τις προτεραιότητές και προσδοκίες τους και ενδιαφέρεται να κάνει την ημέρα του γάμου τους μοναδική και ξεχωριστή. Η οργάνωση ενός γάμου απαιτεί multi task ενέργειες και γνώση, τις οποίες μόνο ένας επαγγελματίας wedding planner μπορεί να αναλάβει από την αρχή έως το τέλος. Πρόκειται αναμφίβολα για μια επένδυση που αξίζει να κάνει ένα μελλόνυμφο ζευγάρι για να αναδείξει στο έπακρο και να απολαύσει αυτή την τόσο σημαντική ημέρα της ζωής του.

Οι γάμοι είναι η ειδικότητά μας αλλά δεν είναι οι μόνες εκδηλώσεις που οργανώνουμε, διακοσμούμε και συντονίζουμε. Έχουμε πολύτιμη εμπειρία στην οργάνωση βαπτίσεων, πάρτυ, bar mitzvahs, γενεθλίων και εταιρικών εκδηλώσεων από επετειακές γιορτές, εγκαίνεια καταστημάτων έως corporate parties. Με μια άρτια δομημένη ομάδα, είμαστε δημιουργικοί και παρουσιάζουμε αποτέλεσμα που αφορά στον κάθε πελάτη μας ξεχωριστά, παραδίδοντας εντός χρόνου και budget.

ACCREDITED BY & SEEN ON

Reviews

Η υπόσχεσή μας για ένα υπέροχο ταξίδι οργάνωσης του γάμου σας, εκφράζεται με τον καλύτερο τρόπο μέσα από τα όμορφα λόγια των προηγούμενων ζευγαριών μας!

Read View reviews: in  

Υπέροχα λόγια που έγραψαν για εμάς τα ζευγάρια μας

Σε Ποιους Απευθυνόμαστε

Αν είστε σε αναζήτηση μιας έμπειρης ομάδας για την οργάνωση, τον σχεδιασμό και τον συντονισμό της εκδήλωσής σας, και κυρίως με το ενδιαφέρον μας στραμμένο σε αυτά που ονειρεύεστε, τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Εδώ και είκοσι χρόνια, έχουμε τη χαρά να συνεργαζόμαστε με αμέτρητα ζευγάρια απ’ όλο τον κόσμο βοηθώντας τους να οργανώσουν τον γάμο των ονείρων τους στην Ελλάδα. Τα υπέροχα λόγια που μας γράφουν στα reviews και που μας λένε στο τέλος της κάθε εκδήλωσης είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αυτών των υπέροχων στιγμών. Παρ’ όλα αυτά δεν επαναπαυόμαστε αλλά συνεχίζουμε να θέλουμε να δημιουργούμε κάτι καλύτερο και σπουδαιότερο για το κάθε επόμενο event μας. Ενημερωνόμαστε για τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης και έχουμε γνωριμίες με τους κορυφαίους επαγγελματίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, επιδιώκοντας να προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία σε αυτή τη σπουδαία ημέρα της δικής σας γιορτής.

Τα ζευγάρια που μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται για την οργάνωση του γάμου τους αγαπούν την τεχνολογία, είναι δραστήρια και περιπετειώδη. Έχουν φαντασία και αγαπούν τα ζώα, τη μόδα και τα ταξίδια. Απολαμβάνουν το καλό φαγητό, τη μουσική και όλες τις μικρές χαρές της ζωής. Έχουν επαγγελματικές φιλοδοξίες και εκτιμούν την άριστη εξυπηρέτηση πελατών και την άνεση των καλεσμένων τους. Δίνουν προτεραιότητα στην οικογένεια, στη φιλία, στις ανθρώπινες σχέσεις και ενημερώνονται για την επικαιρότητα και τις νέες τάσεις. Πάνω απ’ όλα, όλοι αυτοί οι υπέροχοι άνθρωποι έχουν χιούμορ, σεβασμό και αγάπη για το συνάνθρωπο.

Αν κάποιο από τα παραπάνω χαρακτηριστικά σας εκφράζει, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε και να συζητήσουμε μαζί σας για τα σχέδιά σας γύρω από την εκδήλωση που ετοιμάζετε. Στόχος μας είναι όχι μόνο να αναλάβουμε τις πολυάριθμες οργανωτικές λεπτομέρειες και να επιμεληθούμε διακοσμητικά το event αλλά επίσης να σας παρέχουμε λύσεις και ιδέες που δεν φαντάζεστε. Θέλουμε να νιώσετε ότι είστε σε καλά χέρια και να απολαύσετε τη μοναδική μέρα της δικής σας γιορτής γνωρίζοντας ότι εμείς θα αναλάβουμε όλες τις λεπτομέρειες με τη μεγαλύτερη φροντίδα.

Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!

0
0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ESHOP
Apply Coupon
Scroll to Top