Luxury Weddings & Event Design in Greece

Κωδ. Προϊόντος MSTW-418.042 Κατηγορία

Προσκλητήριο Γάμου ‘Olive Grove’

2,35

Προσκλητήριο γάμου με θέμα την ελιά και χρωματιστό φάκελο

Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμιών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

[vc_row][vc_column][vc_column_text text_larger=”no”]Προσκλητήριο γάμου 15,5 x 21 ‘Olive Grove’ με εκτύπωση μονής όψης σε χαρτί 250gr. Περιλαμβάνεται φάκελος χρωματιστός 17 x22 με μύτη. Γραμματοσειρά και χρώματα εκτύπωσης, όπως απεικονίζονται.

CONCEPT TIP: Ένα όμορφο προσκλητήριο που μπορεί να αποτελέσει έμπνευση για έναν γάμο με χαρακτήρα μεσογειακό και θέμα την αγαπημένη ελιά, σύμβολο σοφίας, ειρήνης & νίκης. Το στοιχείο της ελιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα στέφανα του γάμου έως τις λαμπάδες, τις μπομπονιέρες, την διακόσμηση αλλά και το νυφικό μπουκέτο! 

Για να συμπληρώσετε τη διακόσμηση του γάμου, στο ίδιο θέμα μπορείτε ακόμα να επιλέξετε τα εξής:

Κουτάκι μπομπονιέρας συρταρωτό, μπομπονιέρα πουγκί με θεματική εκτύπωση, σουπλά, χωνάκι ρυζιού, καρτελάκι αρίθμησης τραπεζιού, ευχαριστήριο καρτελάκι, δαχτυλίδι πετσέτας, χάρτινη βεντάλια, κάρτα μενού και πολλά άλλα.

  • Ελάχιστη παραγγελία: 40 τεμάχια. Κόστος εκτύπωσης/μακέτας: 25€
  • Οι τιμές περιέχουν Φ.Π.Α.
  • Μακέτα & χρόνος παράδοσης

Με την ηλεκτρονική παραγγελία σας, εντός 4 ημερών στέλνουμε στο email σας τη μακέτα του προσκλητηρίου με το κείμενό σας προς έγκριση. Ο χρόνος παράδοσης είναι 10-12 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία της γραπτής έγκρισης της μακέτας σας.

  • Τρόπος παράδοσης

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας είτε από το εκθετήριό μας είτε με αποστολή κούριερ στη διεύθυνση που επιθυμείτε (δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 200€)[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Προσκλητήριο Γάμου ‘Olive Grove’

Δείτε ακόμα:

Μπορεί να σας αρέσουν...

Συνδυάστε τα με..

0
0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ESHOP
Apply Coupon
Scroll to Top