Luxury Weddings & Event Design in Greece

ΒΑΠΤΙΣΗ

Η Βάπτιση του Ορέστη

01

Ένα Θέμα Όλο Σημασία

Το μήνυμα “Πίστεψε στον Εαυτό σου!” με έμπνευση από τον μικρό Βασιλιά των Λιονταριών διαμόρφωσαν τον σχεδιασμό της βάπτισης του Ορέστη, αντανακλώντας την επιθυμία των γονιών του να ενσωματώσει στη ζωή του αρετές όπως η δύναμη, η εντιμότητα και η αντοχή στις δυσκολίες.

Όλες οι λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των προσκλήσεων, των μπομπονιέρων, των δώρων για τα παιδιά, του πίνακα καλωσορίσματος, του βιβλίου ευχών και των προσωποποιημένων γλυκών στο candy bar, σχεδιάστηκαν προσεκτικά σε γαλάζιες και χρυσές αποχρώσεις, με αποτέλεσμα ένα γοητευτικό και αρμονικό αποτέλεσμα.

02

Τραπέζι Γλυκών & Δροσιάς

Το candy bar περιλάμβανε μια ποικιλία από λαχταριστά μικρά γλυκίσματα διακοσμημένα με το θέμα του Lion King και με το όνομα του Ορέστη. Ήταν ένας γλυκός και αλμυρός παράδεισος κάτω από τη σκιά των δέντρων, που συμπλήρωναν τα δροσιστικά αναψυκτικά, προσφέροντας στους καλεσμένους όχι μόνο ένα όμορφο σημείο με απολαυστικά κεράσματα αλλά και μια ευκαιρία για κοινωνική επαφή.

03

Believe in Yourself!

Οι βαπτίσεις συχνά αποτελούν ευκαιρία για οικογένειες και φίλους να επανασυνδεθούν και να κάνουν παρέα. Ο περιβάλλον χώρος της εκκλησίας με τον όμορφο κήπο και τα μεγάλα σκιερά δέντρα, ήταν ιδανικός για μια φιλόξενη συγκέντρωση, με φόντο το ενθαρρυντικό μήνυμα “Πίστεψε στον Εαυτό σου!”

Snapshot Highlights

Best Photo Moments

Related Projects

Ανοιξιάτικα Λαγουδάκια

Απαλές παστέλ αποχρώσεις, ντελικάτα λουλούδια, παιχνιδιάρικα μπαλόνια και χαρούμενα σχέδια μας μεταφέρουν σε έναν κόσμο φαντασίας κι ευτυχίας, με μια φρέσκια και πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση.

Γαλάζιο Ελεφαντάκι

Η βάπτιση του Μάριου έγινε ένα όμορφο καλοκαιρινό απόγευμα στην εντυπωσιακή εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου στην Πανόραμα Βούλα.

Χριστουγεννιάτικη Βάπτιση

Παίρνοντας έμπνευση από τον Αχιλλέα, τον γενναίο ήρωα της Ιλιάδας του Ομήρου, αυτή η Χριστουγεννιάτικη βάπτιση, συνδύαζε λαμπερά χρώματα κόκκινου και γαλάζιου, εκπέμποντας μια παιχνιδιάρικη διάθεση στην κάθε λεπτομέρεια.

Ακολουθήστε μας στο Instagram ελπίζοντας να σας εμπνεύσουμε για την πιο παραμυθένια βάπτιση

0
0
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΟΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ESHOP
Apply Coupon
Scroll to Top