Οργάνωση Γάμου Πακέτα Υπηρεσιών 2018 Style Concept
Πακέτα Υπηρεσιών Οργάνωσης Γάμου 2019

The Gold Edition Wedding Planning Package (Full Planning Services)

To GOLD EDITION WEDDING PLANNING PACKAGE συνήθως ξεκινάει 12 μήνες πριν από το γάμο και απευθύνεται στα ζευγάρια που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το γάμο των ονείρων τους είτε στην Αθήνα είτε σε κάποιο νησί ή άλλο μέρος της Ελλάδας αποζητώντας μια επαγγελματική προσέγγιση πλήρους οργάνωσης σε όλο το event από το Α έως το Ω.  Περιλαμβάνει βοήθεια σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας αρχίζοντας από τα έγγραφα για την άδεια του γάμου, την επιλογή της τοποθεσίας για το μυστήριο (θρησκευτικό γάμο, πολιτικό ή σε εξωτερικό χώρο) και του χώρου δεξίωσης, του catering και όλων των απαιτούμενων συνεργατών, συγκριτικές προσφορές, ιδέες για το bachelor πάρτυ, προτάσεις ξενοδοχείων και μέσων μετακίνησης για το γαμήλιο γκρουπ, λίστα καλεσμένων, μελέτη διακόσμησης, follow up παραγγελιών & συνεργατών, checklists και τακτική επικοινωνία ενημέρωσης φτάνοντας έως το χρονοδιάγραμμα της ημέρας του γάμου με παρουσία τη συγκεκριμένη ημέρα από το πρωί έως τη βραδυνή δεξίωση για συντονισμό όλων των ενεργειών. Το τέλειο πρόγραμμα Οργάνωσης Γάμου που εγγυάται όχι μόνο μια ενδιαφέρουσα και ανέμελη διαδρομή προετοιμασίας για το ζευγάρι με προσωπική φροντίδα σε όλα τα στάδια και σε κάθε λεπτομέρεια αλλά και μια μοναδική εμπειρία την ημέρα του γάμου με τις καλύτερες αναμνήσεις για μια ζωή!

Γνωρίζοντας καλά ότι ο κάθε γάμος είναι μοναδικός και ότι οι απαιτήσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, θα χαρούμε να κάνουμε μια συνάντηση μαζί σας στο skype (styleconcept.greece είναι η skype ταυτότητά μας, που μπορείτε να κάνετε αίτημα επαφής για να συνδεθούμε) ή να λάβουμε το email σας εδώ!

 

Award Winning Most Popular Destination Planner at Wedding Industry Experts (1st in Athens, 7th Worldwide)

 WeddingWire Couples” Choice Award Winner 

Wedding Management & Consulting Package

Απευθύνεται στα ζευγάρια και στις νύφες που θέλουν να συμμετέχουν ενεργά στην οργάνωση του γάμου τους έχοντας κάνει ήδη κάποιες ετοιμασίες ή επιθυμούν να αναλάβουν κάποια μέρη της οργάνωσης αλλά ταυτόχρονα χρειάζονται τη βοήθεια της οργανώτριας όπου με επαγγελματική προσέγγιση και την κατάλληλη εμπειρία, θα καθοδηγήσει για τα επόμενα βήματα, θα προσφέρει συνολικό παραγωγικό σχεδιασμό και θα συνδέσει όλα τα κομμάτια της εκδήλωσης, παρέχοντας εξοικονόμηση χρόνου και ένα προσεγμένο τελικό αποτέλεσμα. To WEDDING MANAGEMENT PACKAGE συνήθως ξεκινάει 9-12 μήνες πρν από το γάμο και περιλαμβάνει βοήθεια τόσο στα διάφορα στάδια της προετοιμασίας αλλά και παρουσία την ημέρα του γάμου για συντονισμό όλων των ενεργειών. Απλά υπέροχο πρόγραμμα σχεδιασμένο για να απαλλάξει τη νύφη από το άγχος της προετοιμασίας, να δώσει ιδέες διακόσμησης, επιλογές και λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά στην προσωπικότητα του ζευγαριού και να να προσφέρει ηρεμία & σιγουριά την ημέρα του γάμου!

Award Winning Most Popular Wedding Planning Service at Wedding Industry Experts (1st in Athens, 1st in Greece, 9th Worldwide)

Wedding Wire Couple’s Choice Award Winner

Σήμερα Γάμος Γίνεται!

Απευθύνεται στα ζευγάρια που επιθυμούν να οργανώσουν μόνοι τους το γάμο τους αλλά θέλουν κάποιον να αναλάβει τις τελευταίες λεπτομέρειες, να οργανώσει τις παραγγελίες και τους υπόλοιπους συνεργάτες, να διορθώσει αν κάτι είναι εφικτό τις τελευταίες μέρες και να συντονίσει την ημέρα του γάμου από το πρωί έως και τη βραδινή δεξίωση ώστε όλα να κυλήσουν όμορφα και ξεκούραστα. Εξασφαλίζει ηρεμία και σιγουριά στο ζευγάρι και στις οικογένειές τους ότι η ημέρα του γάμου τους είναι σε καλά χέρια με επαγγελματική εμπειρία και επίβλεψη σε κάθε λεπτομέρεια! Το πρόγραμμα Σήμερα Γάμος Γίνεται!ξεπερνάει κατά πολύ μια απλή παρακολούθηση την ημέρα του γάμου, όπως ίσως κάποιος νομίζει, καθώς προηγείται πλήρης ανάλυση της εκδήλωσης, επίσκεψη στους χώρους που θα τελεστεί το μυστήριο και η δεξίωση, follow up όλων των συνεργατών αλλά και wedding planning tips που μπορεί να αλλάξουν κάτι την τελευταία στιγμή! Ξεκινάμε 1 μήνα πριν από το γάμο αλλά χρειάζεται να έχει κρατηθεί η ημερομηνία 2-3 μήνες πριν, κατόπιν διαθεσιμότητας.

Αν και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι η πιστοποιημένη γνώση ώστε να σας παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες οργάνωσης, σχεδιασμού και συντονισμού της γαμήλιας εκδήλωσης, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μεμονωμένες παραγγελίες σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες και άλλα είδη που θα βρείτε είτε στο οργανωμένο showroom είτε στο e-shop μας, καθώς και ολοκληρωμένους ανθοστολισμούς για την εκκλησία και τη δεξίωση χωρίς τη δέσμευση κάποιου προγράμματος υπηρεσιών.

Ενδιαφέρεστε για την οργάνωση ενός μικρότερου γάμου κάτω των 30 καλεσμένων; Φυσικά και θα σας βοηθήσουμε! Επικοινωνείστε μαζί μας στο info@styleconcept.gr

Enjoy Your Wedding Planning with the only Certified Bridal Consultant in Greece and Award Winner of the Wedding Industry Experts Awards!

Οι παραπάνω τιμές αφορούν καθαρή αξία προ του νόμιμου φ.π.α.

Στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής εκτός Αθηνών.


Style Concept - ABC Member Style Concept - Wedding Industry Expert Member 2016 Style Concept - Wedding Wire Couple Choice 2017 Style Concept - Wedding Wire Rated Style Consept - Member of Style me pretty Little BlackBook Style Concept - Wedding Industry Experts 2016 Award

Style Concept - Wedding Chicks Member 2016 Style Concept - 100 Layer Cake Featured Style Concept - Raffled Preferred Vendor 2017 Style Concept - Member of Love 4 Weddings Catch My Party