Γάμος

Trendy Και Πρωτότυπες Ιδέες Για Να Κάνετε Τον Γάμο Σας Να Ξεχωρίσει!

Σε μια εποχή που η οργάνωση ενός γάμου απαιτεί φαντασία, δημιουργικότητα και οι προσωποποιημένες λεπτομέρειες αποτελούν κοινό μυστικό, το να κάνει κάποιος το γάμο του ξεχωριστό και να προσδώσει τη δική του μοναδική πινελιά χρειάζεται αρκετή σκέψη. Το παν είναι να κρατηθεί η ισορροπία μεταξύ των πατροπαράδοτων εθίμων και των επιθυμιών των μοντέρνων ζευγαριών σε ένα αποτέλεσμα που θα είναι ιδιαίτερο και κατάλληλο για το ύφος της εκάστοτε εκδήλωσης. Σας δίνουμε παρακάτω ορισμένες ιδέες για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε μια μοναδική εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας:

  • Ξεκινώντας από την πρώτη εντύπωση στο κάλεσμα, ετοιμάστε ένα video invitation, δηλαδή ένα σκηνοθετημένο video clip που θα σταλεί με email στους καλεσμένους αντί του πατροπαράδοτου προσκλητηρίου (ή και σε συνδυασμό με αυτό για όσους καλεσμένους δεν είναι τόσο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία) . Γίνετε εσείς οι πρωταγωνιστές ή οι σκηνοθέτες της πρόσκλησης στο γάμο σας και να είστε απόλυτα σίγουροι ότι η επιλογή σας θα ξεχωρίσει!
  • Αντί για την παραδοσιακή μεγαλοπρεπή είσοδο στη δεξίωση όπου όλοι περιμένουν και κοιτούν το ζευγάρι καθώς μπαίνει, κανονίστε με τη βοήθεια κάποιου φίλου ή συντονιστή να είναι συγκεντρωμένοι όρθιοι οι καλεσμένοι γύρω από το τραπέζι της τούρτας, ώστε να γίνει η διαδικασία με πιο φιλικό τρόπο και την πιο άμεση συμμετοχή τους.
  • Δέστε από ένα λευκό μπαλόνι στην καρέκλα του κάθε καλεσμένου με το σημείωμα να το αφήσουν ελεύθερο στον πρώτο χορό. Ο ουρανός θα πλημμυρίσει μπαλόνια και θα είναι ταυτόχρονα μια καλή ευκαιρία για ένα εντυπωσιακό φωτογραφικό στιγμιότυπο.
  • Αν σας φέρνει σε αμηχανία ο πρώτος χορός και θέλετε να προσδώσετε στη δεξίωσή σας απόλυτη ατμόσφαιρα πάρτι, καλέστε από την πρώτη στιγμή και τους καλεσμένους σας στην πίστα, επιλέγοντας ένα κομμάτι, που δεν θα είναι ρομαντικό και slow αλλά κεφάτο και ρυθμικό.  Με αυτόν τον τρόπο, θα σπάσει ο πάγος και ακόμη και οι πιο ντροπαλοί καλεσμένοι θα νιώσουν συμμέτοχοι στη γιορτή.
  • Εναλλακτικά, για να ανέβουν οι καλεσμένοι στην πίστα, οργανώστε ένα happening με τύμπανα και κρουστά (percussions) την ώρα που θα ξεκινάει το πάρτι. Αν θέλετε να ξεπεράσετε τα τετριμμένα, συνδυάστε την είσοδο στη δεξίωση με χορό που θα διαρκέσει για μισή ώρα με τη συμμετοχή των καλεσμένων, στη συνέχεια δείπνο και μετά πάλι χορό.
  • Ετοιμάστε ιπτάμενα φανάρια για να απογειώσουν οι καλεσμένοι σας στον ουρανό μαζί με τις ευχές τους για το νέο σας ξεκίνημα. Προϋπόθεση να είναι ανοιχτός ο ορίζοντας, να μην έχει βλάστηση η γύρω περιοχή και να μη φυσάει.
  • Ξεφύγετε από τις παραδοσιακές διακοσμήσεις που περιορίζονται σε μια σύνθεση λουλουδιών στο κέντρο του τραπεζιού και δημιουργήστε ευφάνταστους στολισμούς με πολλαπλές μικρές συνθέσεις, γιρλάντες με φυλλώματα, ψηλά κηροπήγια αλλά και μηνύματα καλωσορίσματος γραμμένα καλλιγραφικά.
  • Δημιουργείστε ένα hashtag ειδικά για τον γάμο σας και προσκαλέστε τους καλεσμένους σας να δημιουργήσουν ένα δικό τους αρχείο φωτογραφιών και βίντεο στα social media. Πέρα από τις επαγγελματικές λήψεις, μια προσωποποιημένη συλλογή στιγμιότυπων είναι το καλύτερο αναμνηστικό που θα αποδίδει απόλυτα το mood της ιδιαίτερης εκείνης μέρας και βραδιάς!

Στη Style Concept είμαστε πάντα έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να  ξεκινήσουμε ένα δημιουργικό brainstorming!