Από τον Καναδά στα Χανιά

Melissa & Evangelo

Λάτρεις της Κρήτης, η Melissa & ο Evangelo, ένα υπέροχο ζευγάρι από τον Καναδά, δεν μπορούσαν παρά να διαλέξουν αυτό το καταπληκτικό ελληνικό νησί για κάνουν όχι μόνο το γάμο τους αλλά και τις καλοκαιρινές διακοπές στο γαμήλιο ταξίδι τους. Επέλεξαν να τελέσουν θρησκευτικό γάμο στην Μητρόπολη Χανίων, ώστε να τιμήσουν την ελληνική καταγωγή του γαμπρού, μια πραγματικά μοναδική και επιβλητική εκκλησία στον πεζόδρομο της Παλιάς Πόλης. Η πλειοψηφία των καλεσμένων ταξίδεψαν από τον Καναδά και ήταν κατενθουσιασμένοι που βρήκαν να τους περιμένει ένας ηλιόλουστος τόπος με απίθανες παραλίες, πεντανόστιμη τοπική κουζίνα και φιλόξενους ανθρώπους.

Η δεξίωση έγινε σε ένα beach club δίνοντας την ευκαιρία στους καλεσμένους να απολαύσουν την όμορφη βραδιά κάτω από τ’ αστέρια και σε απόσταση αναπνοής από την αμμουδιά. Η διακόσμηση περιείχε μπουκέτα με λευκά λουλούδια και πολυάριθμα φανάρια που κρέμονταν ψηλά από τα φοινικόδεντρα. Το παραδοσιακό βιβλίο ευχών πήρε άλλη πνοή, πιο ιδιαίτερη και προσωποποιημένη, με φωτογραφίες που έβγαζαν και κολλούσαν μέσα σε αυτό οι ίδιοι οι καλεσμένοι με αυτόματες polaroid που υπήρχαν στο τραπέζι με τα κεράσματα.

Ένα από τα καλύτερα κομμάτια της βραδιάς ήταν το Κρητικό χορευτικό συγκρότημα που εμφανίστηκε με παραδοσιακά χειροποίητα αυθεντικά κοστούμια παρουσιάζοντας όχι μόνο ένα εντυπωσιακό χορευτικό πρόγραμμα αλλά τραβώντας τους καλεσμένους στην πίστα για να συμμετέχουν, μαθαίνοντας κάποια βασικά βήματα. Δεν ήθελε πολύ για να κορυφωθεί το κέφι και να συνεχίσει ο χορός για πολλές ώρες με χορό και διασκέδαση.

Οργάνωση, Σχεδιασμός & Συντονισμός Εκδήλωσης: Style Concept
Φωτογραφία: Thomas Tsatsas