Μεσσηνιακός Ελαιώνας

Sophia & Arden

Ένας γάμος που θα μπορούσε να είναι βγαλμένος από παραμύθι, μέσα σε φυσικό σκηνικό Μεσσηνιακού ελαιώνα και τον ήλιο να δύει στη θάλασσα. Η Sophia και ο Arden ταξίδεψαν από το Σικάγο για να κάνουν το γάμο τους σε μια πανέμορφη τοποθεσία στη γενέτειρα της Σοφίας, τη Μαραθόπολη Μεσσηνίας.

Επιστροφή στις ρίζες και στις ελληνικές παραδόσεις διατηρώντας παράλληλα ένα κομψό ύφος, σε έναν γάμο με υπέροχες rustic chic λεπτομέρειες. Η stylish νύφη με γοργονέ νυφικό Pronovias και υπέροχο κατάλευκο μπουκέτο με ορτανσίες και David Austin τριαντάφυλλα έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο γαμπρός περίμενε τη νύφη στην είσοδο του γραφικού Μοναστηριού Παναγίας της Σγράπας και ταυτόχρονα υποδεχόταν τους καλεσμένους με χαμόγελα χαράς και τα καλύτερα ελληνικά του.

Ο στολισμός στη δεξίωση είχε διακριτικά rustic στοιχεία με λευκά μπουκέτα στα τραπέζια, runners λινάτσας ενώ jars με κεριά ήταν κρεμασμένα παντού. Οι μπομπονιέρες βαζάκια με τα μονογράμματα του ζευγαριού και ένα όμορφα στολισμένο τραπέζι υποδοχής ήταν οι ξεχωριστές πινελιές του event.

Οργάνωση, Σχεδιασμός & Συντονισμός Εκδήλωσης: Style Concept
Φωτογραφία: Yiannis Sotiropoulos
Νυφικό: Pronovias
150x150-teal