Ανοιξιάτικο θέμα σε παστέλ αποχρώσεις

Cute bunnies

Άνοιξη, η εποχή της αναγέννησης και της δημιουργίας με μια υπέροχη ευφροσύνη να πλανάται στον αέρα. Συναισθήματα γλυκά και ονειροπόλα μας έδωσαν την έμπνευση να δημιουργήσουμε, να συνθέσουμε ανθισμένα χρώματα και την εικόνα της ευτυχίας όπως μιλάει στην ψυχή μας! Happy Spring!

Παστέλ αποχρώσεις, ντελικάτα λουλούδια, πολύχρωμα μπαλόνια και παιχνιδιάρικα μοτίβα μας παρασύρουν στον κόσμο της φαντασίας και της χαράς και το μόνο που θέλουμε είναι να παραμείνουμε παιδιά!

Η ιδέα με τα χαριτωμένα λαγουδάκια πήρε μορφή για όλη την θεματική διακόσμηση, από το προσκλητήριο και τα κουτιά μπομπονιέρων έως το candy table, το welcome sign, τις συνθέσεις με τα φρέσκα λουλούδια και τα πολύχρωμα μπαλόνια.

Γαλάζιο και ροζ συνεργάζονται απόλυτα και δημιουργούν το σκηνικό του ονείρου για την βάπτιση. Υπέροχη πρόταση για δίδυμα αγόρι και κορίτσι ή απλά για τους λάτρεις των παστέλ αποχρώσεων.

Το καλωσόρισμα σε μια εκδήλωση είναι σημαντικό και η πρώτη εντύπωση του χώρου όπως θα είναι στολισμένος έχει τη μεγαλύτερη βαρύτητα. Τα θεματικά candy bars ή αλλιώς welcome tables αποτελούν το focus point της βάπτισης και δημιουργούν επίσης ένα ευφάνταστο σκηνικό για τις φωτογραφίες της οικογένειας και των καλεσμένων. Ready to strike a pose?

Δημιουργία Concept & Υλοποίηση: Style Concept
Florals: Jim Labracopoulos
Μπαλόνια: The Balloon Idea
Video: Panagiotis Kastanidis