ypiresies-vaptisis-collage
Υπηρεσίες Βάπτισης 2018

Balloons & Ribbons (Christening Management Services)

Απευθύνεται στους γονείς που επιθυμούν τις ιδιαίτερες πινελιές και την ξεχωριστή προσοχή στην οργάνωση της βάπτισης του παιδιού τους, όπου η επαγγελματική καθοδήγηση κρίνεται απαραίτητη για να κάνει τη διαφορά. Το πρόγραμμα συνήθως ξεκινάει 5-6 μήνες πριν από τη βάπτιση και περιλαμβάνει βοήθεια σε όλα τα σημαντικά βήματα της προετοιμασίας όπως η  εύρεση χώρου και των κατάλληλων συνεργατών για τα ζητούμενα της εκάστοτε εκδήλωσης, ο σχεδιασμός concept της βάπτισης, η μελέτη της διακόσμησης, προτάσεις για τις διακοσμητικές λεπτομέρειες της βάπτισης, follow up των παραγγελιών & των συνεργατών φτάνοντας έως το χρονοδιάγραμμα της ημέρας της βάπτισης ώστε να είναι όλα άψογα.

Δεν περιλαμβάνεται ο συντονισμός κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αλλά μπορούμε να τον παρέχουμε κατ” επιλογή ανάλογα με τις ώρες της εκδήλωσης, τον αριθμό των καλεσμένων και τις ανάγκες της εκδήλωσης.

Επίσης μπορούμε να προσθέσουμε κατ” επιλογή υπηρεσίες διαχείρισης καλεσμένων RSVP.

The Little Cute Event Design!

Πόσες ιδέες, πόσα θέματα, πόσα υπέροχα χρώματα που σας αρέσουν αλλά δεν γνωρίζετε ακριβώς ποιες είναι οι σωστές επιλογές, οι κατάλληλοι συνδυασμοί & αναλογίες, τι ταιριάζει στον χώρο σας αλλά και πως να κάνετε πραγματικότητα τις εμπνεύσεις σας; Έχετε σκεφτεί το concept της βάπτισης, τη διακόσμηση σε γενικές γραμμές αλλά λείπουν οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά; To Little Cute Event Design είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προτάσεων διακόσμησης προσαρμοσμένο αποκλειστικά στη δική σας εκδήλωση. Απευθύνεται σε μαμάδες και γονείς με απαιτήσεις στο κομμάτι του event design & του στολισμού, που ψάχνουν κάτι πρωτότυπο, διαφορετικό & δημιουργικό, που να τους χαρακτηρίζει με επίκαιρες ιδέες που θα κάνουν τη βάπτιση του παιδιού τους αλλά και το οικογενειακό προφίλ τους να ξεχωρίσει μέσα στο κατάλληλο σκηνικό. Έχοντας καταγράψει τα στοιχεία που σας αντιπροσωπεύουν όσον αφορά στο στυλ & στο budget που διαθέτετε, σας προτείνουμε 1-2 εναλλακτικές προτάσεις διακόσμησης είτε με τους δικούς μας συνεργάτες είτε με άλλους που έχετε επιλέξει εσείς καθοδηγώντας τους στην εκτέλεση. Ανυπομονείτε να ξεκινήσουμε;

120€

(ποσό που μετέπειτα αφαιρείται από το κόστος, αν συνεχίσετε με το Whimsical Baptism Package ή το Happy Baptism Package)

The Perfect Venue Research For The Christening

Αν θεωρείτε ότι η οργάνωση της βάπτισης πρέπει να ξεκινήσει βρίσκοντας τον κατάλληλο χώρο και χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για σας! Μετά από τη συνάντησή μας, όπου θα καταγράψουμε το πως ονειρεύεστε τον ιδανικό χώρο για τη βάπτιση του παιδιού σας, μέσα στις επόμενες μέρες σας στέλνουμε αναλυτική αναφορά με έως 7 επιλεγμένους διαθέσιμους χώρους, φωτογραφίες, συγκριτικά μενού & τιμές για να αποφασίσετε με την άνεση σας.

Αν και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι η πιστοποιημένη γνώση ώστε να σας παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες οργάνωσης , σχεδιασμού και συντονισμού της εκδήλωσής σας, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μεμονωμένες παραγγελίες σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες και άλλα είδη που θα βρείτε είτε στο οργανωμένο showroom είτε στο e-shop μας, καθώς και ολοκληρωμένους ανθοστολισμούς για την εκκλησία και τη δεξίωση χωρίς τη δέσμευση κάποιου προγράμματος υπηρεσιών.

Enjoy Your Wedding Planning with the only Certified Bridal Consultant in Greece and Award Winner of the Wedding Industry Experts Awards 2015!

Οι παραπάνω τιμές αφορούν καθαρή αξία προ του νόμιμου φ.π.α.


Style Concept - ABC Member Style Concept - Wedding Industry Expert Member 2016 Style Concept - Wedding Wire Couple Choice 2017 Style Concept - Wedding Wire Rated Style Consept - Member of Style me pretty Little BlackBook Style Concept - Wedding Industry Experts 2016 Award

Style Concept - Wedding Chicks Member 2016 Style Concept - 100 Layer Cake Featured Style Concept - Raffled Preferred Vendor 2017 Style Concept - Member of Love 4 Weddings Catch My Party