4.-new-wedding-planning-service-picture
Ολοκληρωμένα Πακέτα Γάμου

My Amazing Greek Destination Wedding Package (Full Planning Services)

Μένετε στο εξωτερικό και θέλετε να οργανώσετε το γάμο σας στην Ελλάδα με επαγγελματική βοήθεια; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος! To AMAZING GREEK DESTINATION WEDDING PACKAGE συνήθως ξεκινάει 12 μήνες πριν από το γάμο και απευθύνεται στα ζευγάρια που έρχονται ή διαμένουν στο εξωτερικό και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το γάμο των ονείρων τους στην Ελλάδα έχοντας μια επαγγελματική προσέγγιση πλήρους οργάνωσης σε όλο το event από το Α έως το Ω.  Περιλαμβάνει βοήθεια σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας αρχίζοντας από τα έγγραφα για την άδεια του γάμου, την επιλογή της τοποθεσίας για το μυστήριο (θρησκευτικό γάμο, πολιτικό ή σε εξωτερικό χώρο) και του χώρου δεξίωσης, του catering και όλων των απαιτούμενων συνεργατών, συγκριτικές προσφορές, ιδέες για το bachelor πάρτυ, προτάσεις και κρατήσεις ξενοδοχείων και μέσων μετακίνησης για το γαμήλιο γκρουπ, λίστα καλεσμένων, μελέτη διακόσμησης & inspiration boards, δείγματα, follow up παραγγελιών & συνεργατών, checklists και τακτική επικοινωνία ενημέρωσης φτάνοντας έως το χρονοδιάγραμμα της ημέρας του γάμου με παρουσία τη συγκεκριμένη ημέρα από το πρωί έως τη βραδυνή δεξίωση για συντονισμό όλων των ενεργειών. Το τέλειο πρόγραμμα Οργάνωσης Γάμου που εγγυάται όχι μόνο μια ενδιαφέρουσα και ανέμελη διαδρομή προετοιμασίας για τη νύφη και το γαμπρό με προσωπική φροντίδα σε όλα τα στάδια και σε κάθε λεπτομέρεια αλλά και μια μοναδική εμπειρία την ημέρα του γάμου σας στην Ελλάδα με τις καλύτερες αναμνήσεις για μια ζωή! Γνωρίζοντας καλά ότι ο κάθε γάμος είναι μοναδικός και ότι οι απαιτήσεις διαφοροποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε εκδήλωσης, θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για τα δικά σας όνειρα και προσδοκίες για την ημέρα του γάμου σας αλλά και να απαντήσουμε σε τυχόν απορίες και ερωτήσεις σας. Θα χαρούμε να κάνουμε μια συνάντηση μαζί σας στο skype (styleconcept.greece είναι η skype ταυτότητά μας, που μπορείτε να κάνετε αίτημα επαφής για να συνδεθούμε) ή να λάβουμε το email σας εδώ!

ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 31 ΜΑΙΟΥ 2017. ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2018 ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΤΗΝ 1Η ΙΟΥΝΙΟΥ. 

Award Winning 2015 & 2016 Most Popular Destination Planner at Wedding Industry Experts, 1st in Athens, 7th Worldwide

2017 & 2016 Couples” Choice Award Winner by WeddingWire

The Golden Wedding Package (Full Planning Services)

Απευθύνεται στα ζευγάρια και στις νύφες που δεν έχουν χρόνο για να ασχοληθούν σε βάθος με την οργάνωση του γάμου τους ή που επιθυμούν μια επαγγελματική προσέγγιση σε όλο το event που θα τους προσφέρει συνολικό παραγωγικό σχεδιασμό, κατάλληλες επιλογές, εξοικονόμηση χρόνου και εξαιρετικό αποτέλεσμα. To GOLDEN WEDDING PACKAGE συνήθως ξεκινάει 8-10 μήνες πρν από το γάμο και περιλαμβάνει βοήθεια σε όλα τα βήματα της προετοιμασίας  όπως την επιλογή του χώρου, του catering και όλων των απαιτούμενων συνεργατών, συγκριτικές προσφορές, προτάσεις, δείγματα , επισκέψεις στον χώρο δεξίωσης και όπου αλλού απαιτείται, λίστα διαχείρισης καλεσμένων (rsvp), κρατήσεις ξενοδοχείων και μέσων μετακίνησης, μελέτη διακόσμησης, follow up παραγγελιών & συνεργατών, τακτική επικοινωνία ενημέρωσης φτάνοντας έως το χρονοδιάγραμμα της ημέρας του γάμου με παρουσία τη συγκεκριμένη ημέρα από το πρωί έως τη βραδυνή δεξίωση για συντονισμό όλων των ενεργειών. Με το Golden Wedding Package, ο γαμήλιος εορτασμός ξεκινάει από την πρώτη στιγμή!

Award Winning 2015 Most Popular Wedding Planning Service at Wedding Industry Experts

1st in Athens, 1st in Greece, 9th Worldwide

The Silver Wedding Package (Partial Planning Services)

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται στα ζευγάρια που χρειάζονται την επαγγελματική βοήθεια & καθοδήγηση της οργανώτριας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας μόνο και όχι την ημέρα του γάμου. Το SILVER WEDDING PACKAGE παρέχει τις υπηρεσίες όλης της προετοιμασίας όπως και το GOLDEN WEDDING PACKAGE χωρίς την παρουσία για επίβλεψη & συντονισμό την ημέρα της εκδήλωσης. Παρέχει ιδέες, πλήρη οργάνωση της διαδικασίας με γνώση και συγκεκριμένη μεθοδολογία εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και χρήματα με τις κατάλληλες επιλογές. Απλά υπέροχο πρόγραμμα σχεδιασμένο για να απαλλάξει τη νύφη από το άγχος της προετοιμασίας, να δώσει επιλογές και λύσεις που ταιριάζουν αποκλειστικά στην προσωπικότητα του ζευγαριού και να να προσφέρει ηρεμία & σιγουριά για όλη τη μακροχρόνια προετοιμασία του γάμου!

Month of Co-ordination or Peace of Mind Package

Απευθύνεται στα ζευγάρια που επιθυμούν να οργανώσουν μόνοι τους το γάμο τους αλλά θέλουν κάποιον να αναλάβει τις τελευταίες λεπτομέρειες, να οργανώσει τις παραγγελίες και τους υπόλοιπους συνεργάτες, να διορθώσει αν κάτι είναι εφικτό τις τελευταίες μέρες και να συντονίσει την ημέρα του γάμου από το πρωί έως και τη βραδινή δεξίωση ώστε όλα να κυλήσουν όμορφα και ξεκούραστα. Εξασφαλίζει ηρεμία και σιγουριά στο ζευγάρι και στις οικογένειές τους ότι η ημέρα του γάμου τους είναι σε καλά χέρια με επαγγελματική εμπειρία και επίβλεψη σε κάθε λεπτομέρεια! Το MONTH OF CO-ORDINATION πρόγραμμα ξεπερνάει κατά πολύ μια απλή παρακολούθηση την ημέρα του γάμου, όπως ίσως κάποιος νομίζει, καθώς προηγείται πλήρης ανάλυση της εκδήλωσης, επίσκεψη στους χώρους που θα τελεστεί το μυστήριο και η δεξίωση, follow up όλων των συνεργατών αλλά και wedding planning tips που μπορεί να αλλάξουν κάτι την τελευταία στιγμή! Ξεκινάμε 1 μήνα πριν από το γάμο αλλά χρειάζεται να έχει κρατηθεί η ημερομηνία 3-4 μήνες πριν.

Design Your Fabulous Wedding!

Έχετε σκεφτεί το concept του γάμου σας, τη διακόσμηση σε γενικές γραμμές αλλά λείπουν οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά; To Design Your Fabulous Wedding! είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προτάσεων διακόσμησης προσαρμοσμένο αποκλειστικά στο δικό σας γάμο. Απευθύνεται στα ζευγάρια με απαιτήσεις στο κομμάτι του στολισμού που ψάχνουν κάτι πρωτότυπο, διαφορετικό, δημιουργικό, που να τους χαρακτηρίζει με επίκαιρες ιδέες που θα κάνουν το γάμο τους να ξεχωρίσει μέσα στο κατάλληλο σκηνικό. Έχοντας καταγράψει τα στοιχεία που σας αντιπροσωπεύουν όσον αφορά στο στυλ & στο budget που διαθέτετε, σας προτείνουμε 2-3 εναλλακτικές προτάσεις διακόσμησης είτε με τους δικούς μας συνεργάτες είτε με άλλους που έχετε επιλέξει εσείς καθοδηγώντας τους στην εκτέλεση.

170€

(ποσό που μετέπειτα αφαιρείται από το κόστος, αν συνεχίσετε με το Golden Wedding Package ή το Silver Wedding Package)

The Perfect Venue Research

Αν θεωρείτε ότι η οργάνωση του γάμου πρέπει να ξεκινήσει βρίσκοντας τον κατάλληλο χώρο και χρειάζεστε επαγγελματική βοήθεια σε αυτή τη διαδικασία, τότε αυτό το πρόγραμμα είναι για σας! Μετά από τη συνάντησή μας, όπου θα καταγράψουμε το πως ονειρεύεστε τον ιδανικό χώρο για τον δικό σας γάμο, μέσα στις επόμενες μέρες σας στέλνουμε αναλυτική αναφορά με έως 5 επιλεγμένους διαθέσιμους χώρους, φωτογραφίες, συγκριτικά μενού & τιμές για να αποφασίσετε με την άνεση σας.

80€

(πραγματοποιείται σε group μόνο)

One-Day Wedding Planning Seminar for Brides

Η οργάνωση του γάμου σας φαίνεται δύσκολη υπόθεση, δεν ξέρετε από που να πρωτοξεκινήσετε αλλά και πάλι θέλετε να αναλάβετε το εγχείρημα μόνοι σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτό το γρήγορο, διασκεδαστικό και ωφέλιμο σεμινάριο 5 ωρών όπου θα μάθετε τη διαδικασία της οργάνωσης ενός γάμου, tips για να κάνετε το γάμο σας μοναδικό και ξεχωριστό, τα πιο πρόσφατα trends διακόσμησης γάμου και τέλος να λύσετε τις δικές σας απορίες μέσα από ερωτοαπαντήσεις στο τέλος του σεμιναρίου.

Αν και το μεγαλύτερο πλεονέκτημά μας είναι η πιστοποιημένη γνώση ώστε να σας παρέχουμε επαγγελματικές υπηρεσίες οργάνωσης, σχεδιασμού και συντονισμού της γαμήλιας εκδήλωσης, έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μεμονωμένες παραγγελίες σε προσκλητήρια, μπομπονιέρες και άλλα είδη που θα βρείτε είτε στο οργανωμένο showroom είτε στο e-shop μας, καθώς και ολοκληρωμένους ανθοστολισμούς για την εκκλησία και τη δεξίωση χωρίς τη δέσμευση κάποιου προγράμματος υπηρεσιών.

Ενδιαφέρεστε για την οργάνωση ενός μικρότερου γάμου κάτω των 50 καλεσμένων; Φυσικά και θα σας βοηθήσουμε! Επικοινωνείστε μαζί μας στο info@styleconcept.gr

Enjoy Your Wedding Planning with the only Certified Bridal Consultant in Greece and Award Winner of the Wedding Industry Experts Awards 2015!

Οι παραπάνω τιμές αφορούν καθαρή αξία προ του νόμιμου φ.π.α.


Style Concept - ABC Member Style Concept - Wedding Industry Expert Member 2016 Style Concept - Wedding Wire Couple Choice 2017 Style Concept - Wedding Wire Rated Style Consept - Member of Style me pretty Little BlackBook Style Concept - Wedding Industry Experts 2016 Award

Style Concept - Wedding Chicks Member 2016 Style Concept - 100 Layer Cake Featured Style Concept - Raffled Preferred Vendor 2017 Style Concept - Member of Love 4 Weddings Catch My Party